Süper Üye
Mining yapılmadığı söyleniyor.ben kullanıyodum ama pc çok yavaşlattı mining yapılıyodur bence format attım bidahda kullanmadım
bana kalırsa yapılıyo çok ısınıyodu ekran kartıMining yapılmadığı söyleniyor.
Hocam ondan kaynaklı değildir sitenin sözleşmesinde açıkça belirtiliyor. Yaparlarsa yasal bir iş olmaz zaten.bana kalırsa yapılıyo çok ısınıyodu ekran kartı
değil hocam zatenBilgi için teşekkürler hocam fakat güvenilir bişeye benzemiyor.
reddit paylaşımına bakmadın sanırımPayment proofs ödeme alan insanların kanıtlarıyla dolu ve burada sayısız Türk var. Ödeme almış birisi olarak ve geçenlerde memoryhackers'da açılan konuyla burayı keşfetmiş birisi olarak gayet güvenilir.
teşekkür ederim bilgilendirme içindostlar site mining sitesi falan değil öncelikle bu indirdiğiniz uygulama ile sizin ipnizi proxy olarak başkaları kullanıyor yani residental proxy olarak kullanılıyorsunuz evet ipnizin güven puanı düşebilir fakat bu önemli bir şey değil eğer dinamik ip kullanıyorsanız modeminizi kapatıp açmanız yeni ip almak için yeterli ayrıca proxyleri satan bir şirket olduğu için sizin ipniz ile yasa dışı bir iş yapılsa bile bu insanlar sizin ipnizi kullanmak için kimlik bilgilerini şirkete vermek zorunda bu yüzden başınıza bir şey gelmez yani güvenilir gözüküyor
haklısınız hocamkullanmanı önermem senin ip adresin üzerinden işlemler yapabilirler
5 10 tl için gerek yok
rica ederimanlatigin icin sagol dostum iyi bir anlatim olmus kararsiz kalan kisi buna göre hareket edebilir
sen bilirsinben yeni başladım bilgisayarda takılırken arkada çalışsın 3-5 birşey kazandırsın amacıyla indirdim bakalım ne kazanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?