EarnApp ne kadar güvenilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ekran kartını cok zorluyordu fakat şuan nasıl bilmiyorum

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Güvenilir degil bence

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kullanmanı önermem senin ip adresin üzerinden işlemler yapabilirler

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Valla ben kullanıyorum kankam ama ne gelir başımıza bilmiyorum harçlık yapicaz cekebilirsek :)

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bakalım sımdıye kadar 14 dolar bırıktı bunu amazonda hedıye kartı seklınde kullanabılcegımız yazıyordu 15 dolar olunca bılgılendırme yaparım

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ek bilgi olarak şuan da Reddit de banlı siteler arasında yer almaktadır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Genede kullanmak istiyorsanız eski bir mobil cihaz bulun ve ona kurun. PC ye kurmanızı önermiyorum. Söyledikleri gibi kripto ödemelerini getirirlerse paranızı bu yolla çekebilirsiniz. Son karar size ait.

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kararsızlık için bayağa iyi konu olmuş teşekkür ederiz.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
thanks you for this bro. Hope you have a good night or day \(^∀^)メ(^∀^)ノ

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam kullandıktan sonra oyunlarda donmalar falan başlayınca sildim ben ama konu güzel özetlemişsin eline sağlık

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu forumda da Earnapp konusu çok geçtiği için biraz araştırmak istedim.

Earn App Nedir?

Özetlemek gerekirse earnapp kullanıcıların kullanılmayan internet bant genişliği ile para kazanmalarına yardımcı olduğunu iddia ediyor. İnternetiniz yavaşlamıyor arta kalan internetiniz kullanılıyor kısaca.

Ne kadar kazancı var?

Sitenin iddia ettiğine göre Türkiye için GB başına 50 cent yani 7 lira civarı bir miktar ödüyor. Bu ücret internet hızınıza göre değişebilmekte.

Peki güvenilir mi?

Şuana kadar bu sitede parasını çekeni görmedim. Çekme ssi atılıyor fakat bu kendilerinin değil. Sadece iddia eden ve 3 dakikada hazırlanabilecek bir editle kanıt fotoğrafları. Sistem mining yapmadığını net bir şekilde dile getiriyor fakat virüs programları direkt engelliyor. Sadece internet kullanan bir sistemi neden engeller şahsen çözemedim ben(!)

Bir Reddit Yorumu:

Elbet parasını çeken insanlar vardır yok demiyorum. Onlar içinde şöyle bir açıklama var earnapp için.

/Translate

Winapp kullanıyorsanız veya bunu düşünüyorsanız - yapmayın. IP'niz üzerinden çok fazla trafik gönderirler ve bu da bir kerelik kazançla sonuçlanır. Daha sonra pompaladıkları trafik nedeniyle IP güven puanınız çok yükselir, onlar için işe yaramaz hale gelirsiniz ve IP'nizi engellerler.

Bu, bugün birçok kullanıcının başına geldi. Ancak normal bir şirketin yapacağı gibi durumu açıklamak yerine, genel müdürleri anlaşmazlığa geldi ve kendi uygulama kullanıcılarını aptallar ve aç pasif gelir arayanlar olarak nitelendirdi.

En düşük olanı, kullanıcılara IP'leri için ödedikleri parayı "geri almaları"ydı. Ekran görüntüsü ekleme -
Kullanıcıların ipini aldılar, trafik gönderdiler, parasını ödediler ve onlar için işe yaramaz hale geldiğinde parayı geri aldılar.

Sonuç

Şahsen ben günde 5-6 lira kazanmak için böyle güvenilmez bir siteye bulaşmayın derim. Ücretler verilse bile sizden ne aldığını bilemezsiniz. Kimse size bağış yapmak için can atmıyor.

İyi forumlar.
ipiniz ile farklı yerlere girilebilir dikkat edin 5k 6k cezalarla karşılaşabilirsiniz

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler hocam ama güvenilir değil riske atmak gerek yok bence iyi forumlar.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
bilgilendirme için teşekkürler aynı fikirdeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...