EarnApp para kasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
earn app de para kasma yöntemi bilen varmı ben 4k video açıorm ama çok az int yiyo gibi az para gelio 200mb yiyo 1 saatte bildiğiniz hızlı yöntemler varmı acaba bide para çekebilen?
(Konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm..)

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
earn app de para kasma yöntemi bilen varmı ben 4k video açıorm ama çok az int yiyo gibi az para gelio 200mb yiyo 1 saatte bildiğiniz hızlı yöntemler varmı acaba bide para çekebilen?
(Konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm..)
o ne biraz anlatır mısın

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
o ne biraz anlatır mısın
internet kullandıkça dolar bazında para kazanıyorsun benimde bildiğim bu arkadaş tavsiyesiyle başladım onlar çektiklerini sböylüyorlar ama paypal tr de yok o yüzden yurtdısından birine komisyon vererek çekiosun onlarda sana btc olaarak atıor kısaca internet harcıorsun

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
para çekme limitleri arttırıldı ve 1 gb başına verilen para da azaldı. parayı da amazon ya da paypal hesabına atabiliyorsun. Anlayacağın uğraşmana değmez üstelik güvenliği konusunda da ortada kesin bir şey yok.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sitede konuyla ilgili çok paylaşım var fakat ben önermiyorum. Sizin şnternetinizi kullanıyorlar arkada ne olup bittiği belli değil. Kesinlikle birşeyler döndüğü kesin. Yarın birgün 3-5 dolar için başınız ağrayabilir. Hiç bulaşmayın derim önerim. Tabiki takdir size kalmış.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
50 $ dan sonra hesabına para aktarma yapıyor normal 35 mb ınternet kullanan bırı ıcın 50 $ ıcın 200 gb ınternet lazım oda en kotu 1.5 2 ay

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sitede konuyla ilgili çok paylaşım var fakat ben önermiyorum. Sizin şnternetinizi kullanıyorlar arkada ne olup bittiği belli değil. Kesinlikle birşeyler döndüğü kesin. Yarın birgün 3-5 dolar için başınız ağrayabilir. Hiç bulaşmayın derim önerim. Tabiki takdir size kalmış.
teşşekürler bana yardımcı oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...