EarnApp Pasif Dolar Bazlı Para Kazanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
earnapp sizin internetiniz kullanarak belli başlı verileri işleyerek sonucunda ödül olarak size dolar bazlı para veren bir uygulamadır.
uygulamanın mantığı şu, alta program açık duruyor ve gb başına 0.50 cent nekadar veri işlerseniz okadar dolar bazında para bakiyenizde geçiyor.
yaklaşık 5 upload la 0.60 0.70 cent gibi gibi günlük gelirler elde edebiliyorsunuz tek yapmanız gereken siteye gidip kayıt olup windows uygulamasını
indip çalıştırmak 25 dolar olunca amazon gift card alabiliyorsunuz ödeme seçeneklerinde paypal da bulunmakta ama paypal türkiyede sistem dışı olduğu için kullanamıyorsunuz fakat earnapp ın kendi resmi discordunda paypal kullanan yurtdışında yaşayan arkadaşlar var onların paypalına paranızı gönderiyorsunuz %10 komisyon karşılığında kripto para olarak gönderim sağlayabiliyorlar

Referanslı Link :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Referanssız Link :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ÖDEME KANITI
resim_2022-01-09_163611.png

1641735180293.png
resim_2022-01-09_163324.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
knk bu tür uygulamalr siteler çogunda denedim para kazanmayı ama çok düşük miktarlar veriyolar

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
reis teşşekür ederiz böyel başka uygulama bulursanız paylaşın

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
kullandığım sistem ama bant genişliği yok o hatası bu hatası diyip kazandığın parayı sıfırlıyorlar gereksiz yere para ödememek için şöyle diyim size 10 dolar veriyorsa kendileri 50 dolar kazanıyor hiç mantıklı değil bu tarz işler

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Benim internetimi kullanarak olduğunu söyledin ama güvenli mi

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kullandığım sistem ama bant genişliği yok o hatası bu hatası diyip kazandığın parayı sıfırlıyorlar gereksiz yere para ödememek için şöyle diyim size 10 dolar veriyorsa kendileri 50 dolar kazanıyor hiç mantıklı değil bu tarz işler
evet mantıksal olarak öyle olması gerekiyor zaten ve dediğin gibi rastgele hatalar verip çözüm bile sağlamıyorlar veya ilgilenmiyorlar tanıdık geldi.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk bu tür uygulamalr siteler çogunda denedim para kazanmayı ama çok düşük miktarlar veriyolar
dostum 24 saat pc açık bırak günde yaklaşık 1 dolara yakın kazanırsn
Post automatically merged:

Benim internetimi kullanarak olduğunu söyledin ama güvenli mi
evet kendim kullanıyorum ve birçok arkadaşım kullanıyor

Kanka eline Saglık çok ugraş istiyor.
uğraşa gerek yok altda çalışan bir uygulama sadece

reis aylık 250 300 tl kazanmanın neresi mantıksız ?

evet mantıksal olarak öyle olması gerekiyor zaten ve dediğin gibi rastgele hatalar verip çözüm bile sağlamıyorlar veya ilgilenmiyorlar tanıdık geldi.
çözüm gayet güzel sağlanıyor kendi discord sunucuları var içinde binlerce insan var durduk yere kimse sorun çıkaramaz

reis teşşekür ederiz böyel başka uygulama bulursanız paylaşın
tamamdır uygulamayı kullanmak istiyorsan referanstan kayıt olmayı unutmu :)

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Herhangi bir elektrik faturası ödediğin bir yerde yaşıyorsan kullanmak pek de mantıklı değil çok fazla kar bırakmıyor ama yurt vb yerlerde veya herşey dahil apartlardaysan gayet mantıklı durduğun yerde cebine extra para girişi var az çok fark etmez

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Herhangi bir elektrik faturası ödediğin bir yerde yaşıyorsan kullanmak pek de mantıklı değil çok fazla kar bırakmıyor ama yurt vb yerlerde veya herşey dahil apartlardaysan gayet mantıklı durduğun yerde cebine extra para girişi var az çok fark etmez
bilgisayar yük altında olmadığı sürece fazla elektirk kullanımı sağlamaz hertürlü cebine kaar olarak para girecek :)

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
dostum bizim internet trafiğimizi kullanıyorlar bu bir tür ddos bot gibi bir şeye bizi piyon ediyor olmasınlar ?
1641749448135.png

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Amazon gift card $50 oldu. Yani $50 kazanmak için ortalama bir internetle ortalama 100-120 gün kasmanız gerecek

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum bizim internet trafiğimizi kullanıyorlar bu bir tür ddos bot gibi bir şeye bizi piyon ediyor olmasınlar ?
Ekli dosyayı görüntüle 71583
haha yok dostum öyle birşey değil bu kullandığımız programı binlerce insan kullanıyor ve binlerce insanın uploadı kullanılıyor ve ortaya büyük bant genişliğine sahip bir internet açığa çıkıyor bu interneti ise şirketlere sunuyorlar veri işlemek için

Amazon gift card $50 oldu. Yani $50 kazanmak için ortalama bir internetle ortalama 100-120 gün kasmanız gerecek
25 dolarlık amazon gift card veriyor ortalama 30 gün içinde

50 dolarlık gift card için ise 60 gün civarı yani 2 ay gerekir bu değerler değişebilir trafiğe bağlı olarak

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
haha yok dostum öyle birşey değil bu kullandığımız programı binlerce insan kullanıyor ve binlerce insanın uploadı kullanılıyor ve ortaya büyük bant genişliğine sahip bir internet açığa çıkıyor bu interneti ise şirketlere sunuyorlar veri işlemek için

25 dolarlık amazon gift card veriyor ortalama 30 gün içinde

50 dolarlık gift card için ise 60 gün civarı yani 2 ay gerekir bu değerler değişebilir trafiğe bağlı olarak
Ekran görüntüsü 2022-01-09 212055.jpg

alt limiti $50 onu söylemeye çalışıyorum. 24/7 açık kalırsa bilgisayar evet dediğin doğru fakat yine de ortalama 2 aydan fazla sürer $25 olması ki bu da yine dediğim mevzuya gelir 100-120 gün

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dostum 24 saat pc açık bırak günde yaklaşık 1 dolara yakın kazanırsn

evet kendim kullanıyorum ve birçok arkadaşım kullanıyor

uğraşa gerek yok altda çalışan bir uygulama sadece

reis aylık 250 300 tl kazanmanın neresi mantıksız ?

çözüm gayet güzel sağlanıyor kendi discord sunucuları var içinde binlerce insan var durduk yere kimse sorun çıkaramaz

tamamdır uygulamayı kullanmak istiyorsan referanstan kayıt olmayı unutmu :)
discord sunucusunu at da insanlar faydalansın

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostum internet hızım sağlam fakat yinede bir çözüm olmuyor cent kazanmak saçma gibi bunu bir sanal sunucuya kursak nasıl olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...