Uzman Üye
evet mantıksal olarak öyle olması gerekiyor zaten ve dediğin gibi rastgele hatalar verip çözüm bile sağlamıyorlar veya ilgilenmiyorlar tanıdık geldi.kullandığım sistem ama bant genişliği yok o hatası bu hatası diyip kazandığın parayı sıfırlıyorlar gereksiz yere para ödememek için şöyle diyim size 10 dolar veriyorsa kendileri 50 dolar kazanıyor hiç mantıklı değil bu tarz işler
dostum 24 saat pc açık bırak günde yaklaşık 1 dolara yakın kazanırsnknk bu tür uygulamalr siteler çogunda denedim para kazanmayı ama çok düşük miktarlar veriyolar
evet kendim kullanıyorum ve birçok arkadaşım kullanıyorBenim internetimi kullanarak olduğunu söyledin ama güvenli mi
uğraşa gerek yok altda çalışan bir uygulama sadeceKanka eline Saglık çok ugraş istiyor.
reis aylık 250 300 tl kazanmanın neresi mantıksız ?kullandığım sistem ama bant genişliği yok o hatası bu hatası diyip kazandığın parayı sıfırlıyorlar gereksiz yere para ödememek için şöyle diyim size 10 dolar veriyorsa kendileri 50 dolar kazanıyor hiç mantıklı değil bu tarz işler
çözüm gayet güzel sağlanıyor kendi discord sunucuları var içinde binlerce insan var durduk yere kimse sorun çıkaramazevet mantıksal olarak öyle olması gerekiyor zaten ve dediğin gibi rastgele hatalar verip çözüm bile sağlamıyorlar veya ilgilenmiyorlar tanıdık geldi.
tamamdır uygulamayı kullanmak istiyorsan referanstan kayıt olmayı unutmureis teşşekür ederiz böyel başka uygulama bulursanız paylaşın
bilgisayar yük altında olmadığı sürece fazla elektirk kullanımı sağlamaz hertürlü cebine kaar olarak para girecekHerhangi bir elektrik faturası ödediğin bir yerde yaşıyorsan kullanmak pek de mantıklı değil çok fazla kar bırakmıyor ama yurt vb yerlerde veya herşey dahil apartlardaysan gayet mantıklı durduğun yerde cebine extra para girişi var az çok fark etmez
birşey değil teşşekür amaçlı referans linkimden kayıt olursanız mutlu olurumreis eline saglık teşekkür ederim
haha yok dostum öyle birşey değil bu kullandığımız programı binlerce insan kullanıyor ve binlerce insanın uploadı kullanılıyor ve ortaya büyük bant genişliğine sahip bir internet açığa çıkıyor bu interneti ise şirketlere sunuyorlar veri işlemek içindostum bizim internet trafiğimizi kullanıyorlar bu bir tür ddos bot gibi bir şeye bizi piyon ediyor olmasınlar ?
Ekli dosyayı görüntüle 71583
25 dolarlık amazon gift card veriyor ortalama 30 gün içindeAmazon gift card $50 oldu. Yani $50 kazanmak için ortalama bir internetle ortalama 100-120 gün kasmanız gerecek
50 dolarlık gift card için ise 60 gün civarı yani 2 ay gerekir bu değerler değişebilir trafiğe bağlı olarakAmazon gift card $50 oldu. Yani $50 kazanmak için ortalama bir internetle ortalama 100-120 gün kasmanız gerecek
haha yok dostum öyle birşey değil bu kullandığımız programı binlerce insan kullanıyor ve binlerce insanın uploadı kullanılıyor ve ortaya büyük bant genişliğine sahip bir internet açığa çıkıyor bu interneti ise şirketlere sunuyorlar veri işlemek için
Post automatically merged:
25 dolarlık amazon gift card veriyor ortalama 30 gün içinde
50 dolarlık gift card için ise 60 gün civarı yani 2 ay gerekir bu değerler değişebilir trafiğe bağlı olarak
Yük kullanımı olmadığı kesin mi ama hiç inceledin mi işlemci kullanımını ?bilgisayar yük altında olmadığı sürece fazla elektirk kullanımı sağlamaz hertürlü cebine kaar olarak para girecek
discord sunucusunu at da insanlar faydalansındostum 24 saat pc açık bırak günde yaklaşık 1 dolara yakın kazanırsn
evet kendim kullanıyorum ve birçok arkadaşım kullanıyor
uğraşa gerek yok altda çalışan bir uygulama sadece
reis aylık 250 300 tl kazanmanın neresi mantıksız ?
çözüm gayet güzel sağlanıyor kendi discord sunucuları var içinde binlerce insan var durduk yere kimse sorun çıkaramaz
tamamdır uygulamayı kullanmak istiyorsan referanstan kayıt olmayı unutmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?