Earnapp uygulamasını Android üzerinden kullanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
hocam bunu kim nasıl kazanıyor ya
Tanıştım, Türkiye'de internet sağlayıcıları genellikle 1 ip veriyor en azından bende öyle. İtalya'da 6 ip almış ve her cihazından ayrı kazım yapıyor. Konu ile ilgili daha fazla açıklama gereği duymuyorum istemeyen kullanmaz.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Tanıştım, Türkiye'de internet sağlayıcıları genellikle 1 ip veriyor en azından bende öyle. İtalya'da 6 ip almış ve her cihazından ayrı kazım yapıyor. Konu ile ilgili daha fazla açıklama gereği duymuyorum istemeyen kullanmaz.
yok hocam yanlış anlaşılma olmasın ben de kullanıyorum earnapp sadece o kadar nasıl kazandığını sormak istedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kesinlikle boş uygulama hem elektrik israfı hemde para vermiyor neredeyse ki withdraw yapmaya kalksan yapabiliceğinide pek sanmıyorum boş iş yani

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bende Earnapp 3 cihaz üzerinde açıktı..
1. Halihazırda etc mining yapan masaüstü bilgisayarımda. (7/24)
2. Sadece aktif kullanımlarımda açık bıraktığım laptop'da. (Laptop'da max günlük 4 saat falan açık kalıyor earnapp)
3. Mobilde. ( Mobilde çok az getirisi var hiç bir anlamı yok bu sebeple mobilden sildim)

SONUÇ: 5-6 gündür kullandığım bir uygulama, kazandırdığı para bir hiçe yakın, ödemeyi paypal veya amazon hediye kartı ile yapıyor. Türkiye de paypal olmadığı için geriye amazon hediye kartı kalıyor, o da 25 dolar birikmeden önce çekemiyorsun, 5-6 günde kazandırdığı paraya göre 25 doları hiç görebileceğimi sanmıyorum :d.. Muhtemelen akşama doğru silmiş olurum.
Cidden kazanç rate'leri bu kadar düşük mü? Denemeyi düşünüyordum...

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
pc sürümünü kullanıyorum 2 kere para çekmeye çalıştım amazon üzerinden iptal edildi sonra limitleri 50 $ çektiler bakalım 50 yapıp son kez denicem

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çok az getirisi var ve verdiğin kontrole, emeğe, zamana değmiyor kral ayrıca büyük miktarda internet çekiyor

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bi ara denemiştim vakit kaybı hocam

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
earnapp kullanmanızı önermem bu sıralar çok popüler fakat önermiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Zamlanan faturalardan sonra tahminim gelir gideri fixlemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...