Easy Anti Cheat Quick Text Paste Arka planda engelliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Öncelikle şimdiden herkese teşekkür ederim selamlar.

Canlı destek çalışanıyım ve gece mesaisinde boş vakitlerde oyun oynamak istediğimde oyuna giriş yaptığımda kullandığım otomatik mesaj programı olan Quick Text Paste devre dışı kalıyor , kısayollarımı atamiyorum manuel olarak elle yazmak zorunda kalmaktayım.

SecureFolder isminde bir program kullanıp dosyayı gizledim fakat çözüm olmadı oyun açılır açılmaz program işlevini yitiriyor..

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Programa dair bir görselde ekledim umarım gözüküyordur.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
replace yapmayı denedinmi

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Oyun ring3 hook atıyor olabilir. Özellikle keyboard olarak atılan hook nedeniyle dışardan herhangi bir yazılımın key taklit etmesini engelliyor. Bunun için driver kullanan üst seviye key taklit eden yazılımlar kullanmak çözüm olabilir veya klavye-mouse üreticilerinin size sunduğu yazılımlar.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
EAC Mouse/Keyboard hook atıyor ve send input vs devre dısı kalıyor bu tarz hiçbir program calısmaz orjinal mosue macro programları hariç.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Oyun ring3 hook atıyor olabilir. Özellikle keyboard olarak atılan hook nedeniyle dışardan herhangi bir yazılımın key taklit etmesini engelliyor. Bunun için driver kullanan üst seviye key taklit eden yazılımlar kullanmak çözüm olabilir veya klavye-mouse üreticilerinin size sunduğu yazılımlar.
ring3 hook atıyor belli dostum

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle şimdiden herkese teşekkür ederim selamlar.

Canlı destek çalışanıyım ve gece mesaisinde boş vakitlerde oyun oynamak istediğimde oyuna giriş yaptığımda kullandığım otomatik mesaj programı olan Quick Text Paste devre dışı kalıyor , kısayollarımı atamiyorum manuel olarak elle yazmak zorunda kalmaktayım.

SecureFolder isminde bir program kullanıp dosyayı gizledim fakat çözüm olmadı oyun açılır açılmaz program işlevini yitiriyor..

Programa dair bir görselde ekledim umarım gözüküyordur.
Bendede aynı hata var

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka fotoğraflara baktım da bende farklı bir şey bulamadım doğru söylüyolar sanırım ring3 hook atıyor

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bilgilendirmeler için hepinize çok teşekkür ederim söylediğiniz gibi mouse ile ilgili bir kısıtlama olmuyor sadece bu program devre dısı kalıyor umarım çözebileceğim bir yol bulabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...