adam gidip bakıp alabilir, n11 trendyol ne alaka kardeşim.Bence alma çok adı duyulmuş bir yer değil, bir kaç yüz tl daha ucuza almak için güvenmediğin yerden alınmaz n11, trendyol ve hepsiburada en iyisi
bence çokta büyük problem yaratacak bir unsur yoktur ya en fazla yan sanayi pil konulmuştur daha fazlası olamaz yaniyenilenmiş telefon diyorlar yani sıfır değil parçaları ne kadar orjinal ne kadar iyi çalışır bilemiyorum şans işi gibi riskli
Bence kendin gidip mağazaya bakmalisin müşteri memnuniyeti kaçak olup olmadığı ve garantisi var mı ogren hepsinibBaşlıkta gördüğünüz gibi EasyCep mağazasına gidip telefon almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Aranızda oradan telefon alan oldu mu?
fiyatlar uygun, piyasaya göre çok makul.Fazla pahalı fiyatlar.
haklısın katılıyorumbence çokta büyük problem yaratacak bir unsur yoktur ya en fazla yan sanayi pil konulmuştur daha fazlası olamaz yani![]()
Geçen sene sipariş verdim ama beni dolandırdılarBaşlıkta gördüğünüz gibi EasyCep mağazasına gidip telefon almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Aranızda oradan telefon alan oldu mu?