Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EasyCep'ten iPhone 12 almayı düşünüyorum ama yorumlar bir kısmı olumlu bir kısmı olumsuz. Sizin öneriniz nedir? Elbette ben de 0 almak isterim ama ülkenin durumu ortada.
2. el cihaz satanların %99 u bozuk olarak satıyor bu şirket bu cihazları ne kadar tamir edebiliyor o sorun birde bu cihazlar kaç senelik o var evet belki işlemcisi bozuldu adam sattı ve tamamen düzeltildi ama 1 sene sonra diğer parçalar bozulursa ? garantisi var mı bilmiyorum uzaktan konuşması rahat ama gerçek hayatta para diye birşey var o yüzden kesin alma diyemem ama en az normal fiyatı ile %40 %30 fark varsa alabilirsin birde yorumlara inanma günümüzde bütün satış siteleri sahte yorum yapıyor üstüne kötü yorumları da agrasif diye engelliyor youtubeden videolara bak şikayet var a bak ekşiye bak
Aslında birazda şansına bağlı. Mesela ben alırken yenilenen parçalar kısmına özellikle dikkat etmiştim. Tuş takımı yenilenmişti sadece. 1 yılı geçti sorunsuz kullanıyorum.
easycepten kesinlikle birşey alma ,bunun yerine sahibinden yada letgodan kendın bulup tamırcıye goturup baktırıp al hem daha ucuz hem daha saglam alırısn
ıphone her yeni telefo çıkarttıgı zaman alt modelini düşürüyor. Eğer İşlerini telefondan halletmiyorsan normal olarak kullanmak için ise alınabilir. yenilenmiş olması güzel ama hafızasını falan yüksek almaya dikkat et. Alınabilir..