Eca kombi açıkken barı yükseliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Malum kış geldi arkadaşlar, aramızda kombici doğalgazcı var mı? Benım Eca kombi çalışmazken 1.5 bar gösteriyor, çalıştığı zaman 2.5-3 barlara kadar çıkıyor. Sorun ne olabilir? Bir sıkıntı çıkar mı?

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
doldurma musluğu iyi sıkılmamıştır yada açıktır kontrol etmen lazım

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kombinin altında mavi bir açma kapatma anahtarcık olacak onu kısacaksın sol tarafa sdoğru kısarsan bar yükselmez sağ tarafa sdoğru açarsan yükselecektir kış aylarında yükselmesi lazım zaten herhangibi bir sıkıntı yoktur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka su ısındıkça gerneşme yapar ondan yani daha az su ekle birdahakine

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
su ısındıkça genleşme yaptığı için biraz basıncı alsın diye su ve havasını alman gerekli

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Malum kış geldi arkadaşlar, aramızda kombici doğalgazcı var mı? Benım Eca kombi çalışmazken 1.5 bar gösteriyor, çalıştığı zaman 2.5-3 barlara kadar çıkıyor. Sorun ne olabilir? Bir sıkıntı çıkar mı?
kanka bize de aynısı olmuştu tesisatçı da halledemedi anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
benim bi tanıdıgım vardı kombinin altındaki mavi bi kol var onu açıp sıcak suyu açıyoruz sonra bi yerden sonra su kesilicek sonra birdeha mavi vanayı kapatıp bideha açmak gerekiyo diye hatırlıyorum ama sen yinede bir bilene başvur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...