25 Ara 2023 #1 Ew1rh4n67 E Uzman Üye Katılım 25 Tem 2023 Mesajlar 161 Çözümler 2 Tepki puanı 8 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI edebiyat konuşma sınavında okumak için seçtiğim şiir durakta üç kişi adam kadın ve çocuk adamın elleri cebinde kadın çocuğun elini tutmuş adam hüzünlü hüzünlü şarkılar gibi hüzünlü kadın güzel güzel anılar gibi güzel çocuk hüzünlü şarkılar gibi güzel güzel anılar gibi hüzünlü ezberimden yazdım çalışma amaçlı umarım doğrudur sizce güzel bir tercih mi ?
edebiyat konuşma sınavında okumak için seçtiğim şiir durakta üç kişi adam kadın ve çocuk adamın elleri cebinde kadın çocuğun elini tutmuş adam hüzünlü hüzünlü şarkılar gibi hüzünlü kadın güzel güzel anılar gibi güzel çocuk hüzünlü şarkılar gibi güzel güzel anılar gibi hüzünlü ezberimden yazdım çalışma amaçlı umarım doğrudur sizce güzel bir tercih mi ?
25 Ara 2023 Yasaklandı #2 alitalipö A Banlı Üye Katılım 14 Tem 2019 Mesajlar 29 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 26 6 HİZMET YILI edebiyat yapma reis şaka şaka güzel
25 Ara 2023 #3 fetih1453de F Üye Katılım 11 May 2017 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Bizimki başkaydı
25 Ara 2023 Moderatör #4 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Şu kısım aşırı hoşuma gitti neden se “Kadın güzel, güzel anılar gibi güzel” güzel şiir inşallah güzel not alırsın.
Şu kısım aşırı hoşuma gitti neden se “Kadın güzel, güzel anılar gibi güzel” güzel şiir inşallah güzel not alırsın.
25 Ara 2023 #5 I never give up Emil Cioran Uzman Üye Katılım 7 May 2020 Mesajlar 168 Tepki puanı 16 Ödüller 6 Sosyal 6 HİZMET YILI Edebiyattan anlamam o yüzden bana Killa hakan söylüyormuş gibi geldi saygılar sevgiler Killa abim bu arada şiir güzel knk başarılı '' çocuk hüzünlü şarkılar gibi güzel güzel anılar gibi hüzünlü ''
Edebiyattan anlamam o yüzden bana Killa hakan söylüyormuş gibi geldi saygılar sevgiler Killa abim bu arada şiir güzel knk başarılı '' çocuk hüzünlü şarkılar gibi güzel güzel anılar gibi hüzünlü ''
25 Ara 2023 #6 1HayLiAsabi 1 Üye Katılım 1 Şub 2023 Mesajlar 36 Tepki puanı 0 Yaş 25 3 HİZMET YILI bize kitap veriyodu okuyup onu anatıyoduk
25 Ara 2023 Konuyu başlatan #7 Ew1rh4n67 E Uzman Üye Katılım 25 Tem 2023 Mesajlar 161 Çözümler 2 Tepki puanı 8 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI I never give up' Alıntı: Edebiyattan anlamam o yüzden bana Killa hakan söylüyormuş gibi geldi saygılar sevgiler Killa abim bu arada şiir güzel knk başarılı '' çocuk hüzünlü şarkılar gibi güzel güzel anılar gibi hüzünlü '' Genişletmek için tıklayın ... hoca bu hüzünlü bir şarkı dedi sen sanki şavaşa gidiyormuş gibi kalın ton gaza getirici tonla okudun dedi aysalin' Alıntı: Şu kısım aşırı hoşuma gitti neden se “Kadın güzel, güzel anılar gibi güzel” güzel şiir inşallah güzel not alırsın. Genişletmek için tıklayın ... ses tonuma uygun değilmiş ve biraz hüzünlüde okuyamadım çok yüksek alamadım sanırım ama en azından tahtada kazık gibi durup okumadım en yüksek bendedir ama kötünün iyisi.. yorumlarınız için teşekkürler <33333
I never give up' Alıntı: Edebiyattan anlamam o yüzden bana Killa hakan söylüyormuş gibi geldi saygılar sevgiler Killa abim bu arada şiir güzel knk başarılı '' çocuk hüzünlü şarkılar gibi güzel güzel anılar gibi hüzünlü '' Genişletmek için tıklayın ... hoca bu hüzünlü bir şarkı dedi sen sanki şavaşa gidiyormuş gibi kalın ton gaza getirici tonla okudun dedi aysalin' Alıntı: Şu kısım aşırı hoşuma gitti neden se “Kadın güzel, güzel anılar gibi güzel” güzel şiir inşallah güzel not alırsın. Genişletmek için tıklayın ... ses tonuma uygun değilmiş ve biraz hüzünlüde okuyamadım çok yüksek alamadım sanırım ama en azından tahtada kazık gibi durup okumadım en yüksek bendedir ama kötünün iyisi.. yorumlarınız için teşekkürler <33333
25 Ara 2023 #8 rustem17 R Onaylı Üye Katılım 9 Ara 2023 Mesajlar 56 Tepki puanı 1 Ödüller 1 2 HİZMET YILI Gayet güzel bazı kısımları kafiyeli yaparsan daha iyi olur bence.
25 Ara 2023 #9 outlooktr Uzman Üye Katılım 14 Ara 2023 Mesajlar 202 Tepki puanı 17 Ödüller 2 Yaş 26 2 HİZMET YILI 3 satır olsaymis daha guzel olurmus
25 Ara 2023 #10 jer2k Hile bir zevktir Süper Üye Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1,231 Çözümler 6 Tepki puanı 312 Ödüller 6 Yaş 29 Sosyal 5 HİZMET YILI Ne söz ne kelime ne hiçbir şey Gözleri getirin gözleri
25 Ara 2023 #11 funelymph F Onaylı Üye Katılım 8 Ara 2023 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 Yaş 23 2 HİZMET YILI bence güzel bir şiir ama tabi sayısalcıyım kanka çok şiirden anlamam
26 Ara 2023 #12 rmznbll33 R Seçkin Üye Katılım 13 Haz 2021 Mesajlar 327 Tepki puanı 18 Ödüller 5 Yaş 24 4 HİZMET YILI şiir baya güzel ve anlamlı yanlız okurken mimik hareket lerine göz temasına fln dikkat et yüksek alırsın
şiir baya güzel ve anlamlı yanlız okurken mimik hareket lerine göz temasına fln dikkat et yüksek alırsın
26 Ara 2023 Konuyu başlatan #13 Ew1rh4n67 E Uzman Üye Katılım 25 Tem 2023 Mesajlar 161 Çözümler 2 Tepki puanı 8 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI Iqbal Hossen' Alıntı: damın elleri cebinde kadın çocuğun elini tutmuş Genişletmek için tıklayın ... bu ne kanka ? repledim. funelymph' Alıntı: bence güzel bir şiir ama tabi sayısalcıyım kanka çok şiirden anlamam Genişletmek için tıklayın ... sizin sınavda ne yaptılar kanka bende sayısalım ben 11im tabide funelymph' Alıntı: bence güzel bir şiir ama tabi sayısalcıyım kanka çok şiirden anlamam Genişletmek için tıklayın ... sizin sınavda ne yaptılar kanka bende sayısalım ben 11im tabide jer2k' Alıntı: Ne söz ne kelime ne hiçbir şey Gözleri getirin gözleri Genişletmek için tıklayın ... reeiiisssssss :'D outlooktr' Alıntı: 3 satır olsaymis daha guzel olurmus Genişletmek için tıklayın ... ilettim cemal süreyyaya
Iqbal Hossen' Alıntı: damın elleri cebinde kadın çocuğun elini tutmuş Genişletmek için tıklayın ... bu ne kanka ? repledim. funelymph' Alıntı: bence güzel bir şiir ama tabi sayısalcıyım kanka çok şiirden anlamam Genişletmek için tıklayın ... sizin sınavda ne yaptılar kanka bende sayısalım ben 11im tabide funelymph' Alıntı: bence güzel bir şiir ama tabi sayısalcıyım kanka çok şiirden anlamam Genişletmek için tıklayın ... sizin sınavda ne yaptılar kanka bende sayısalım ben 11im tabide jer2k' Alıntı: Ne söz ne kelime ne hiçbir şey Gözleri getirin gözleri Genişletmek için tıklayın ... reeiiisssssss :'D outlooktr' Alıntı: 3 satır olsaymis daha guzel olurmus Genişletmek için tıklayın ... ilettim cemal süreyyaya
26 Ara 2023 #14 sananebe434 S Onaylı Üye Katılım 7 Mar 2016 Mesajlar 145 Tepki puanı 3 Ödüller 9 10 HİZMET YILI kanka bayaaa iyi anlamlı