VariouS' Alıntı:Triplere GİREN ÇILGIN VELET DASW:asqd:QWe:QWE:wee:
XMatraxX38' Alıntı:Kardeşim bırakacaksanız bırakın niye açıyosunuz bide çok ünlü birisiymişsiniz gibi bazılarıda sanalda uzun zamandır yokum diyip konu açıyor sanki sanalda olsan çok büyük bişeymi kazandırıyosunuz bu forumda sen olmasanda olur zaten forum türkiyenin en iyisi elinde sonunda geri dönersin
hackerSahti' Alıntı:XMatraxX38' Alıntı:Kardeşim bırakacaksanız bırakın niye açıyosunuz bide çok ünlü birisiymişsiniz gibi bazılarıda sanalda uzun zamandır yokum diyip konu açıyor sanki sanalda olsan çok büyük bişeymi kazandırıyosunuz bu forumda sen olmasanda olur zaten forum türkiyenin en iyisi elinde sonunda geri dönersin
Laan Olum Hiç mi Üşenmedin la.
MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ :dddd
Okurken kendimden geçtim :ASD
#MorpHeus' Alıntı:Lütfen gitme :S
Akşam akşam eğlence çıktıhackerSahti' Alıntı:#MorpHeus' Alıntı:Lütfen gitme :S
Sen Gidersen Forum Çöker.
MyBB deaktif olur lütfen gitme A:sdA:AS:
XMatraxX38' Alıntı:Akşam akşam eğlence çıktıhackerSahti' Alıntı:
Sen Gidersen Forum Çöker.
MyBB deaktif olur lütfen gitme A:sdA:AS:![]()
vallaha lan A:SDA: güle güle yaz. bune veda mektubu gibi a.qhackerSahti' Alıntı:XMatraxX38' Alıntı:Kardeşim bırakacaksanız bırakın niye açıyosunuz bide çok ünlü birisiymişsiniz gibi bazılarıda sanalda uzun zamandır yokum diyip konu açıyor sanki sanalda olsan çok büyük bişeymi kazandırıyosunuz bu forumda sen olmasanda olur zaten forum türkiyenin en iyisi elinde sonunda geri dönersin
Laan Olum Hiç mi Üşenmedin la.
Okurken kendimden geçtim :ASD
akşam akşam amk* DreamsworD *' Alıntı:Tavsiyem. ↓
o degilde aga biz türkler valla dalga geçilcek bişey buldukmu hiç acımıyoz a** yazık cocuga
vallaha lan A:SDA: güle güle yaz. bune veda mektubu gibi a.qhackerSahti' Alıntı:Laan Olum Hiç mi Üşenmedin la.
Okurken kendimden geçtim :ASD![]()
Ahhh lanet olsun dostum olamaz#MorpHeus' Alıntı:Blindle ranklarımızı değişin beni onaylı onu admin yapın ben buna dayanamam.