- Yasaklandı
LiveBrushTT' Alıntı:yani kardeşim adam erdoğanı seviyo ve fotosunu koyuyo bunda ne var ve siyasetle ne ilgisi var? her şeyi geçtim o erdoğan fotorafı koydu ve sen hemen şikayet (ispik) bu durum da mantıken siyaseti sen yapmış oluyorsun
Chaky' Alıntı:LiveBrushTT' Alıntı:yani kardeşim adam erdoğanı seviyo ve fotosunu koyuyo bunda ne var ve siyasetle ne ilgisi var? her şeyi geçtim o erdoğan fotorafı koydu ve sen hemen şikayet (ispik) bu durum da mantıken siyaseti sen yapmış oluyorsun
Ömer kardeş siyasete giriyo fotoda bence istediğim gibi şikayet ederim burda ben siyasi görüşümü belli etmedim Fakat kendin belli ettin yorum kasmak için yazıp durma.
LiveBrushTT' Alıntı:yani kardeşim adam erdoğanı seviyo ve fotosunu koyuyo bunda ne var? ve siyasetle ne ilgisi var? her şeyi geçtim o erdoğan fotorafı koydu ve sen hemen şikayet (ispik) ettin bu durum da mantıken siyaseti sen yapmış oluyorsun
LiveBrushTT' Alıntı:Chaky' Alıntı:Ömer kardeş siyasete giriyo fotoda bence istediğim gibi şikayet ederim burda ben siyasi görüşümü belli etmedim Fakat kendin belli ettin yorum kasmak için yazıp durma.
amacım yorum kasmak değil güzel kardeşim bugün regaip kandili yalan söylemeyelim yorum kasmak aklımdan bile geçmedi ben erdoğanı seven pp ye erdoğan koyan arkadaşımın arkasındayım senin dediğin mantık bende pp de asker foto koydum siyaset oluyor
XMatraxX38' Alıntı:bu arada sende bunu diyerek hangi partili olduğunu belli ettin adam cumhurbaşkanı hala siyaset diyonuz ve ona kalırsa sende saçma salak bişeyden konu kasıyosun
LiveBrushTT' Alıntı:arkadaş anlamadı hala siyaseti kendi yapıyor
TheVeıL' Alıntı:Bunun gibi cahiller yaşadıkca ülke tabi yükselmez sevsende sevmesende o cumhurbaşkanı şuan sen siyaset yapıp olay çıkartıyorsun git biraz birşeyler araştır.
Chaky' Alıntı:LiveBrushTT' Alıntı:arkadaş anlamadı hala siyaseti kendi yapıyor
Yav kardeşim ne yaptım sadece söyledim belki ben rahatsızlık duyuyorum sen duymuyo olabilirsin kendinde yapıyosun farkındaysan şuan
Chaky' Alıntı:neyse yorum yazmanızı gerektirecek bişey yok Admin kendisi karar verir.
LiveBrushTT' Alıntı:Chaky' Alıntı:Yav kardeşim ne yaptım sadece söyledim belki ben rahatsızlık duyuyorum sen duymuyo olabilirsin kendinde yapıyosun farkındaysan şuan
bak kardeşim rahatsız duyuyo olabilirsin ama konu açıp su arkadaş erdoğan foto koymuş ceza yesin demen dogrumu?
rahatsız duyuyorsan direk Özel mesajla adminlere diyebilirdin arkadaş şöyle böyle yapmış siyasete giriyormu diye
![]()
TheVeıL' Alıntı:Yemin ederim cahilsin bro adam sever koyar bu 1 - sen sevmessen formda kişi engelleme var onla ilgili herşeyi engelliyebiliyorsun konu vs.
yani özgür bir forum adam gidip ben evet veya hayır - veyada akpliyim - chpliyim demiyor cumhurbaşkanının resmini koyuyor biraz git odanda güzelce bir düşün.
Siyasete girmesi için bir partinin adamı olması lazım ne kadarda akpartiyi tutuyor bilsen sistemde parti tutmuyor gözüküyor.
biz burada eğerki chp şöyle veya akp şöyle böyle diye konu vs. açarsask siyasete giriyor umarım anlamışındır.