- Yasaklandı
taklacierkan' Alıntı:tm kardesım anladık guzel seyler paylasıyorsun ama sunarı bırıktırıp toplu bı konu acsan?
konu kasma gözünü seviyim![]()
taklacierkan' Alıntı:m para kalktıgıgnı bılıyooruz kardesım forumu cope cevırmeyelım asıl sorun bu.
Canyo' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:m para kalktıgıgnı bılıyooruz kardesım forumu cope cevırmeyelım asıl sorun bu.
Çöpe çevirmek'mi?
Adam Wolftü'ın sayfada paylaştığı etkinlikleri paylaşıyor, ona sesiniz çıkmıyor ya la.
taklacierkan' Alıntı:Canyo' Alıntı:Çöpe çevirmek'mi?
Adam Wolftü'ın sayfada paylaştığı etkinlikleri paylaşıyor, ona sesiniz çıkmıyor ya la.
sesınız cıkmıyo nedır la
gorsek onada yazcaz bole merak etme sen
sen bı kendını duzelt sonra baskalarını elestır.
Canyo' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:sesınız cıkmıyo nedır la
gorsek onada yazcaz bole merak etme sen
sen bı kendını duzelt sonra baskalarını elestır.
Konularının %75'i Yardım konusu olan adam kendini düzelt diyor.
Forumda GameMafia yı bi takip et bakalım.
Konuyuda kapat la.
yiitgven7s' Alıntı:Kardeş paylaşımlarını yap 1 2 ve 3 tane ama bi konuya topla bence.
taklacierkan' Alıntı:Canyo' Alıntı:Konularının %75'i Yardım konusu olan adam kendini düzelt diyor.
Forumda GameMafia yı bi takip et bakalım.
Konuyuda kapat la.
hah ıste bunu solemenı beklıyodum
aslında %90 ı felan yardım konusu
ben en azından mılletın sorunlarını goz onunde bulundurarak konu acıp guncel tutuyorum kı hem baskaları konu acıp gerksız yere cope cevırmesın hemde ugrasmasın konu acmak ıcın YETKILILER GORSUN DIYE
ben burda foruma kendı capımda yardım edıyorum, ya sen ? yok grafıkerlık yok bılmemnelık...
bu arada hem cevap verıp hemde bana konuyu kapat deme.
hackerSahti' Alıntı:Hacım @Canyo kardeşimize böyle şeylerde bulunmayın. Çok iyi yapıyorsanız sizde yapın görelim?
ejderavcisi11' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:Hacım @Canyo kardeşimize böyle şeylerde bulunmayın. Çok iyi yapıyorsanız sizde yapın görelim?
Şimdi photoshop kullanabilmek ile photoshop'ta başarılı olmak aynı şey değil. Canyo arkadaşımız photoshop'un kralı değildir, kullanabiliyor sadece.
ejderavcisi11' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:Hacım @Canyo kardeşimize böyle şeylerde bulunmayın. Çok iyi yapıyorsanız sizde yapın görelim?
Şimdi photoshop kullanabilmek ile photoshop'ta başarılı olmak aynı şey değil. Canyo arkadaşımız photoshop'un kralı değildir, kullanabiliyor sadece.
hackerSahti' Alıntı:ejderavcisi11' Alıntı:Şimdi photoshop kullanabilmek ile photoshop'ta başarılı olmak aynı şey değil. Canyo arkadaşımız photoshop'un kralı değildir, kullanabiliyor sadece.
kimse photoshop kralı değil , eğer photoshop prosu oldugunu iddia ediyorsan beklıyorum fotolarını
Önce kendini eleştir , adamın bir emeği var .Biz Türkler olarak her emeğe saygı duyarız , senınde buna katılmana tavsiye ederim.