Benim yaşadığım kadar sorunu kimse farklı bir hostingte yaşamamıştır.
404 Hataları, 500 Hataları, Sunucu Sürekli Down
Dediğim gibi sizin scriptiniz fazla cron görevi vs gerektiriyorsa çaktırmadan dosyalarınızı bozuyorlar.
Hosting Dunyam :
takip gelsin . com/admin
Guzel Hosting :
rekl*m sosyal .com/admin
Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım![]()
Kullandığın script DDOS tarzı bir script ise bunun olması normal, sistem aşırı istek alıp/göndermeyi tespit ederek sunucunu kısa bir süreliğine bloke ediyor olabilir. Kötü niyetli yaklaşımlarına verilen tepkilerle bir hizmetin kalitesini vs. ölçmen mümkün değil.
Fiyatlar gayet uygun, 7/24 destek veriliyor. Denemeye değer diye umuyorum.
Denemekten Hiç Kimseye Zarar Geleceğini Sanmıyorum Ön Uyarın İçin Teşekkürler.Elimizde kesin yazılı kanıt yok, bir arkadaşım telefon ile aradığında köşeye sıkışıp ağzından kaçırmış.
İllegal hiç bir şey yoktu. Şikayete hacet yok. Ben burada alacak olan arkadaşlar sonradan üzülmesinler diye söylüyorum.
Profesyonellikten 1000 KM uzak ulan bu şirketten sizde 1000 KM uzak durun.
Cron Görevlerinde bile alırken 1 Dakika denildi, şimdi 15 Dakika yaptık diyorlar.Şaka gibi.
Ben onların ne dostuyum ne düşmanı, ben yaşadığım sıkıntıları sizler yaşamayın diye söylüyorum.
@CaptainMarvel @Shitric @Roux
Alınmazmış işteTürklerden sunucumu alınır![]()
Doğru Diyorsun Alınmaz , Ancak 1 Kereliğinede Olsa Denenmeli İyimi Kötümü Diye. Yoksa Yargısız İnfaz Gibi Birşey Oluyor.Türklerden sunucumu alınır![]()
İşte ben denedim ve size diyorum ki burayı deneyeceğinize gidin başka bir yerden alın paranız heba olmasın.Doğru Diyorsun Alınmaz , Ancak 1 Kereliğinede Olsa Denenmeli İyimi Kötümü Diye. Yoksa Yargısız İnfaz Gibi Birşey Oluyor.
Türklerden sunucumu alınır![]()
Ne demek dostum, bir kişi bile olsa kurtulsun bunlardan.Bilgilendirme için teşekkürler , artık daha dikkatli olurum.
Çoğu yeni kurulan hosting bunları yapıyor eğer onların istemedikleri bir şey mi yaptın ? Fazla mı geliştin ? Haydi o zaman en baştan başla !