Edited by staff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
güncel

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
çok yardımcı oldu fiyatını hakediyor banımı hemen kaldırdı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sen kim oluyorsunda burada olan adamın yerine yazıyorsun şikayeti olan kişi gelip kendi yazar seni bağlayan birşey yok burda
Post automatically merged:

aynen hocam dolandırıcıyım o kadar kişide sıkıntı çıkmıyor memnun kalıyorlar ne tesadüf paramı atmayan elemanlarda sıkıntı çıkıyor ben @Mecobaba91 adlı kişiden şikayetçiyim üstüme iftira atıp başkası adına gelip burda yorum yapıyor sorunu olan kişi gelir burda şikayetini beyan eder bende savunmamı yaparım şahısda burda zaten sen ne vasıfla gelip burda yorum atabiliyorsun ben onu anlamıyorum ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1681942837975.png
tek sövmeyi biliyor kendisi dedi
1681942867946.png
mesaj değiştirmeyi biliyor fatura ödemem gerekiyor dedi ne kadar varsa at dedi ama :D iademin yapılmasıın talep ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1681942964489.png
ne kadardsa yapacam demiş sonra altta mesajı düzenlemiş güzel yalancısın helal olsun

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Scam atanları ifşa ediyorum :) Beni sunucumda ki 1k insana sor kaç scammerden kurtarmışım insanları :D
Scam olsa şuan sence burda sadece forumda 5 6 kişinin banını kaldırdım kendi sunucumdada 40 dan fazla müşteri illaki bana birşey olur evime kağıt gelir neden gelmiyor çünkü scam değil emek verip uğraşıyorum senin gibi adamlarda gelip burda başkasını savunuyor

Ekli dosyayı görüntüle 90279
ne kadardsa yapacam demiş sonra altta mesajı düzenlemiş güzel yalancısın helal olsun
evet attığım mesajı düzenledim orda yanlış yazdım ve o an orda düzenledim,hem burda savunma yapıp hem discorda bakamam :)

Ekli dosyayı görüntüle 90277
tek sövmeyi biliyor kendisi dedi
Ekli dosyayı görüntüle 90278
mesaj değiştirmeyi biliyor fatura ödemem gerekiyor dedi ne kadar varsa at dedi ama :D iademin yapılmasıın talep ediyorum
@Mecobaba91 gönderdiği adamlar sağolsun 1 saatte delirttiler beni

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
image.png

image.png

hem 400 tl beni zengin etmez diyor sonra 150 daha at diyor fatura ödiyecen diye attık yapıcam dedin :D sonra 100 daha attım yapmadın 350 daha atsam yaparmısın acaba :D scammer

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
image.png

image.png

hem 400 tl beni zengin etmez diyor sonra 150 daha at diyor fatura ödiyecen diye attık yapıcam dedin :D sonra 100 daha attım yapmadın 350 daha atsam yaparmısın acaba :D scammer
evet attınmı 150 daha ? atmadın 150 tl yollasaydın bu gün yapılacaktı spoofer parası bile çıkmadı ben de oyüzden yapmadım bekledim olay bundan ibaret

image.png

image.png

sende utanma olsa 400 tllik program alıp + teknik destek verilip uğraşılıp işlemlerin karşılığı atarsın bana bugüne attığın para 210 tl bu ücrete kimse kaldırmaz ve seninle uğraşmaz dahada yazmıyorum gerekeni mh halleder

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
evet attınmı 150 daha ? atmadın 150 tl yollasaydın bu gün yapılacaktı spoofer parası bile çıkmadı ben de oyüzden yapmadım bekledim olay bundan ibaret

sende utanma olsa 400 tllik program alıp + teknik destek verilip uğraşılıp işlemlerin karşılığı atarsın bana bugüne attığın para 210 tl bu ücrete kimse kaldırmaz ve seninle uğraşmaz dahada yazmıyorum gerekeni mh halleder
Kanka sana ait spoof kullanıp 0dan kodlucam diyorsun yazılımla ufaktan alakan yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
mh yetkilileri görsün işte nası bi dolandırıcı olduğunu inş iadede yapılır

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dig*****dusun**.com un pazarladıgı program bır takım kımseler tarafından pıyasaya sızdırılmıstı gectıgımız gunlerde
bır takım kımseler konu sahıbı elıne gecırmıs ami bazlı dosyayı satısa cıkarmıs :)

tamamen tesaduf kendısı denk geldı
benım 2x boost a beles verdıgım uygulama olur kendısının sattıgı spoofer zımbırtısı geregınının yapılmasını arz ederım
+ dumenı ortaya cıkınca dc den bol argo kelımeler sarfeden bırısı geregı yok bız halkın ıcındekı ınsanız halkımızı ezdırmeyız

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

dosyalarda herhangı bır lısans bulunmadıgı ıcın bu dosyalar herkez tarafından rahatca kullanılabılır durumda zaaten amidew calıstırıyor

@nader11ndeu

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Merhabalar konuyu izah edeyim bu arkadaş ucuza spoofer alma peşinde format atmadan denedik ve sonuç alamadık sonra benim teknik destek paramı atmadı bende uğraşmadım 2 3 gün sonra tekrar geldi para buldum dedim 110tl daha attı spoofer ücreti zaten 400 tl + teknik destek 600 tl para almam gerekiyor.toplamda 220 tl para attı spoofer parasını karşılamıyor + teknik destek parasınıda karşılamıyor. bende doğal olarak paran oldugu zaman gel yapayım dedim.benim sattığım spoofer free spoofer değil zamanında atc adlı arkadaş bana özelden dm yoluyla projeyi atmıştır ve projede değişiklikler yaparak satışa sundum. bu bir karalama kampanyasıdır scam satmıyorum nadir sıkıntı yaşadığımız kişiler oluyor onlarada iade olmadığını söylüyorum onlarda emeğimin karşılığında anlayışla karşılıyor dilerseniz forumda iş yaptığım kullanıcılara sorun ban devam ediyormu yoksa hala banlılarmı benim açıklamam bu şekilde 220 tl atıp spoofer istiyor + yapıyorum formatsız birşekilde zaten kalkmaz format atıp tekrar geliyor bende teknik destek parası atmadığı için yapmıyorum olay bu kadar basit burda @Mecobaba91 adlı kişide rakip olduğum bir satıcıdır oda beni piyasadan silmeyi hayal ediyor benden spoofer dilenen mecobaba yanlış duymadınız bunlar 5 6 kişi gelip milletin ekmeğiyle oynamaktadırlar.sonuç olarak ben dolandırıcı değilim hala iş yapmaya devam ediyorum benim sunucumda bile yazıyor kesinlikle iade yoktur çünkü girip ban kaldırdığımız zman 1 2 gün içersinde hile açıp tekrar ban yemektedirler,oyüzden bende iade vermiyorum kesinkle bu karalama kampanyasıdır
memorhackers yetkilileri inşallah beni anlamış olup üstüme atılı iftiraların karşılığı vereceklerdir.
savunmam bu yönde.

Ekli dosyayı görüntüle 90275
Ekli dosyayı görüntüle 90276
nadir sıkıntı yaşadığımız kişiler oluyor onlarada iade olmadığını söylüyorum onlarda emeğimin karşılığında anlayışla karşılıyor

Bu nasıl bir cümle dostum sıkıntı yaşayan insanlara iade yapmıyorum anlayışla karşılıyorlar ne demek discord üzerinden yazdıklarına bakıldığı zaman pek düzgün bir üslupla anlayışla karşılamalarını sağlayacak bir durumun yok gibi. Her neyse diğer arkadaşlar mağdur olan kişi adına yazmak yerine direkt mağdur olan kişi atsın tüm kanıtlarını konuya diğer satın alacak kişilere referans olmuş olur. Madem tam ücreti almıyorsun iade et yapmıyorum de uğraşıyorum adı altında aldığın paranın üstüne konman ne kadar etik? Ürünün isterse 1000 tl beni ilgilendirmez ancak 200 attı diye biraz uğraşıp sonra olmadı deyip bırakırsan zaten para verdin diye geçiştirirsen burada satış yapmana izin veremem. Sonuç olarak ya mağduriyet giderilip taraflar anlaşsın ya da ona göre bir yol çizelim.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu nasıl bir cümle dostum sıkıntı yaşayan insanlara iade yapmıyorum anlayışla karşılıyorlar ne demek discord üzerinden yazdıklarına bakıldığı zaman pek düzgün bir üslupla anlayışla karşılamalarını sağlayacak bir durumun yok gibi. Her neyse diğer arkadaşlar mağdur olan kişi adına yazmak yerine direkt mağdur olan kişi atsın tüm kanıtlarını konuya diğer satın alacak kişilere referans olmuş olur. Madem tam ücreti almıyorsun iade et yapmıyorum de uğraşıyorum adı altında aldığın paranın üstüne konman ne kadar etik? Ürünün isterse 1000 tl beni ilgilendirmez ancak 200 attı diye biraz uğraşıp sonra olmadı deyip bırakırsan zaten para verdin diye geçiştirirsen burada satış yapmana izin veremem. Sonuç olarak ya mağduriyet giderilip taraflar anlaşsın ya da ona göre bir yol çizelim.
vallaha hocam çocuk sesli sohbette abi yaparsın ben sana 2 hafta sonra atarım geri kalan ücreti dedi bende tamam diyip ucuza yaptım ve para atmasını bekledim, girip 2 saat uğraşıyorum anydeskle ve kalkıyor müşteri çok olduğu için sıraya alıyorum sıra sıra bağlanıp yapıyorum şimdi elinizi vicdanınıza koyun bu kişiler anlaşmalı
rakip olduğumuz için müşteri açısından sürekli bana saldırıyorlar discord adresime gelip ve karalama kampanyası yapmaktadırlar benim teknik destek ücretimi yollamadan ben bu şahısın banını kaldırmam çünkü ortada bi emek var format'dan sonra bi ton uğraşıyorum.ben arkadaşa'da söyledim teknik destek 150 tl daha atarsan yapacağım gitmiş adamların yanına geçip birlik olmuş bana saldırıyorlar ve adımı kirletiyorlar

Son düzenleme:
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Diğer satıcıların ne dediğine bakmıyorum farkındaysan yorumları silindi kullanıcı üzerinden yazıyorum yazdıklarımı.
@wans outis sen de cevap at konuya sonuç olarak. Son denilenler doğrultusunda ona göre bakalım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
i want to buy... please pm me in discord.. im from philippines -kevs-#3067

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Edited by staff

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...