Edited by staff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dün satın aldım cidden güvenilir ve yardımcı oluyor emeğinin karşılığını mislini hak ediyor eline koluna sağlık abim ♥️

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bu nasıl bir cümle dostum sıkıntı yaşayan insanlara iade yapmıyorum anlayışla karşılıyorlar ne demek discord üzerinden yazdıklarına bakıldığı zaman pek düzgün bir üslupla anlayışla karşılamalarını sağlayacak bir durumun yok gibi. Her neyse diğer arkadaşlar mağdur olan kişi adına yazmak yerine direkt mağdur olan kişi atsın tüm kanıtlarını konuya diğer satın alacak kişilere referans olmuş olur. Madem tam ücreti almıyorsun iade et yapmıyorum de uğraşıyorum adı altında aldığın paranın üstüne konman ne kadar etik? Ürünün isterse 1000 tl beni ilgilendirmez ancak 200 attı diye biraz uğraşıp sonra olmadı deyip bırakırsan zaten para verdin diye geçiştirirsen burada satış yapmana izin veremem. Sonuç olarak ya mağduriyet giderilip taraflar anlaşsın ya da ona göre bir yol çizelim.
yeni bakabildim mesaja seste 2 hafta sonra atacam demedim bana kendisi 150 daha bul 100 bul bayramda 100 tl daha atarsın falan diyodu en başta para biriktirmeye çalıştım sonra adam bana işte ne kadarın varsa at diyor yapıcam yani şimdi 100 tlm varsa onu atıp bana yapması gerekiyor yapamayıp işte format at sorna yarın aktif ol yapalım falan diyiıp erteleyip durdu hatta arkadasıma yazdırdım parayı direk atarsan yaparım diyo müsait olmasına rağman erteliyor yani güzel dolandırıclık
Post automatically merged:

yeni bakabildim mesaja seste 2 hafta sonra atacam demedim bana kendisi 150 daha bul 100 bul bayramda 100 tl daha atarsın falan diyodu en başta para biriktirmeye çalıştım sonra adam bana işte ne kadarın varsa at diyor yapıcam yani şimdi 100 tlm varsa onu atıp bana yapması gerekiyor yapamayıp işte format at sorna yarın aktif ol yapalım falan diyiıp erteleyip durdu hatta arkadasıma yazdırdım parayı direk atarsan yaparım diyo müsait olmasına rağman erteliyor yani güzel dolandırıclık
parayıda hala iade etmesini bekliyorum baya kişi şikayetci kendisinden zaten

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Post automatically merged:

parayıda hala iade etmesini bekliyorum baya kişi şikayetci kendisinden zaten
buradan ban yesem dahi paran iade olmayacak ve hala satış yapmaya devam ediyorum dolandırıcıymış 200 tlye kimse kimsenin banını kaldırmaz.hem sese gelip abi yalvarırım hallet ben sana maaşımı alınca vereceğim diyorsun hemde burda bana dolandırıcı diyorsun gerçekten yazık sana insanlık yapıp hiç fiyata yapıyorum gerçekten zamanıma yazık

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
buradan ban yesem dahi paran iade olmayacak ve hala satış yapmaya devam ediyorum dolandırıcıymış 200 tlye kimse kimsenin banını kaldırmaz.hem sese gelip abi yalvarırım hallet ben sana maaşımı alınca vereceğim diyorsun hemde burda bana dolandırıcı diyorsun gerçekten yazık sana insanlık yapıp hiç fiyata yapıyorum gerçekten zamanıma yazık
AHAHAHAHAHHA o para haram olsun zaten sana fatura ödiyecem diye yalvaran köpek olan kimdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...