Depo Editör Alımları Başladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BURAK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Adınız:Burak
Yaşınız:20
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Günlük 12 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: İşime yarayacak bilgi program hile vs. tüm dosyaları bu forumda buldum ve foruma bir katkım olmasını istiyorum. Forumda boş gezip konu bakmak yerine bana verilen katagori içersinde konu üretip forumun gelişmesine yardımcı olmak istiyorum.

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Adınız:Burak
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Günlük 12 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: İşime yarayacak bilgi program hile vs. tüm dosyaları bu forumda buldum ve foruma bir katkım olmasını istiyorum. Forumda boş gezip konu bakmak yerine bana verilen katagori içersinde konu üretip forumun gelişmesine yardımcı olmak istiyorum.
Editör şartlarını bir oku 90 içerik 30 konu lazım şuan 9 adet konun var konularının hepsi soru vs

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Adınız:Ali
Yaşınız:17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :16-18 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Forum Adına Düzenli Konu Açılması Ve Gereksiz Yorum Ve Konuların Silinmesi İçin Diğer Yönetici Arkadaşlara Yardımcı Olmak İçin.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız:Ali
Yaşınız:17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :16-18 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Forum Adına Düzenli Konu Açılması Ve Gereksiz Yorum Ve Konuların Silinmesi İçin Diğer Yönetici Arkadaşlara Yardımcı Olmak İçin.

Değerlendiriliyor.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Editör alımları tekrar aktif. Başvurularınızı konu altından yapabilirsiniz. Kriterlere uymayan başvuru yapıp uğraştırmasın bizi lütfen konuyu iyi okuyun !

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Adınız:Ömer
Yaşınız:Can
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 10 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Forum düzenini sağlamak, Düzenli konu açılmasını ve gereksiz yorumlar yapılmamasını sağlamak, hilelerde sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardım etmek.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız:Ömer
Yaşınız:Can
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 10 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Forum düzenini sağlamak, Düzenli konu açılmasını ve gereksiz yorumlar yapılmamasını sağlamak, hilelerde sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardım etmek.

Değerlendiriliyor.

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Adınız: Nicat
Yaşınız:18
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : En az 4 - 5 Saat | Max 8 - 9 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Düzeni sağlamak için ve diğer yönetici arkadaşlarıma destek olmak için.
Sitede kimseye sayğısızlığım ve ya küfür ettiğim olmadı mesajlarımı kontrol edebilirsiniz. Hep kendi başıma takıldım ama, yönetici arkadaşlarla bu zamanlarda mühabbetim baya oldu. Yönetici arkadaşlarımı çok sevdim o yüzden bende onlarla birlikte görev yapmak istiyorum cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Son düzenleme:
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız: Nicat
Yaşınız:18
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : En az 4 - 5 Saat | Max 8 - 9 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Düzeni sağlamak için ve diğer yönetici arkadaşlarıma destek olmak için.
Sitede kimseye sayğısızlığım ve ya küfür ettiğim olmadı mesajlarımı kontrol edebilirsiniz. Hep kendi başıma takıldım ama, yönetici arkadaşlarla bu zamanlarda mühabbetim baya oldu. Yönetici arkadaşlarımı çok sevdim o yüzden bende onlarla birlikte görev yapmak istiyorum cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Değerlendiriliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Adınız:Tulga[FOX]
Yaşınız:19
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 5
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Site büyük Bir Site Ve Dostlar Ve Yönetim Ekibi Olmasa Sıradan Bir Forumdan Farkı Olmaz Bende Kendime Bir Hobi Amacıyla Burdayım,

Ben Ne Adamlar Gördüm Üstünde Kıyafet Yok Ben Ne Kıyafetler Gördüm İçinde Adam Yok.

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Alımlar Devam Ediyor Lütfen Şartlara uymayanlar başvurmasın.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
@#MorpHeus , @CrySpawner
Adınız: Cengiz
Yaşınız:19
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : En az 4 - 5 Saat En fazla 10 - 15 Saat

Son düzenleme:
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
@#MorpHeus

Adınız:Yusuf
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet *** Sunucu Sorumlusuydm
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :İşime göre deısyor Vardıyalı Calısıyorum Ama Mutlaka sıtede olurum Mınımum 1.5 saat sıtede olurum.
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Sitenin geregınden fazla Iyı yerlerde Olmayı hakettıgını dusunuyorum Konu Acmayı sevıyorum Edıtorluk bu iş için Uygun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Güncellendi Başvuru Yapacak Olan Üyelerin Konuyu İyice İnceleyerek Başvuru Yapmasını Rica Ediyoruz. İyi Forumlar.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Alımlar Devam Etmektedir Başvuru Yapacak Olan Üyelerin Konuyu İyice İnceleyerek Başvuru Yapmasını Rica Ediyoruz. İyi Forumlar.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Adınız: Halim
Yaşınız: 18
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 10
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Öncelikle şunu belirtmek isterim ki günümün yarısını bu sitede geçiriyorum.Konularda sorunu ve sıkıntısı olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.Dil ve üslubumun düzgün olduğunu düşünüyor ve herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız: Halim
Yaşınız: 18
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 10
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Öncelikle şunu belirtmek isterim ki günümün yarısını bu sitede geçiriyorum.Konularda sorunu ve sıkıntısı olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.Dil ve üslubumun düzgün olduğunu düşünüyor ve herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum

Değerlendiriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...