Adınız:Kerem#Hadi bakalımSayın üyeler konu altında başarılar tarzında yorum yapanı direkt banlayacağım. Sadece başvuru yapacak kişiler şablonu doldurup konuya yorum olarak atsın. Başarılar.
Adınız:Kerem
Yaşınız:19
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : evet başka oyun sitelerinde wolftü hilesi kodladım.
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : min: 3-4 max: 9-10
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: çünkü forumu seviyorum insanların görüşlerini almak benim için eğlenceli yeni konu bulup sitede paylaşmak ben forumda konu açmayı insanların kafasındaki soru işaretini çözmeyi seviyorum.
tam olarak 40 konum var umarım yeterlidir.
Adınız:MeliH
Yaşınız:17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Minimum 2 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: İnsanlara Yardım Etmek İstiyorum. Paylaşmayı Seviyorum.İleride Daha Büyük Yerlere Geleceğine İnanıyorum. Forumu Yönetmek Zor Önceden Forumda Görev Almayan Kişinin Pek Anlayacağını Sanmıyorum.Bundan 2 Sene Önce Forumlarda Görev Yaptım Tecrübeliyim.
Teşekkürler.
Adınızeniz
Yaşınız:18 diyeyim 1 ay sonra girecem
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet Adminlik yaptım
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :her zaman açık olurum sadece ilteyken aksar günlük 12 saat felan açığım gece bile
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Abi 20. Yazışım ama bu siteye aşığım hayatım iş ve memoryden oluşuyor sen bir işte kendini geliştirmek istersin ya bende memoryde de gelişmek istiyorum ve yararl olmak hoşuma gidiyor site gelişmeli sitede ssdece hile indirenler dışında gerçek kullanıcılsr 200 kişi felanız brnfe bu dite 5000 olabilir ve olmalı
DeğerlendiriliyorAdınız:Oğuzhan
Yaşınız:18
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :9-10 Saat Okul Günleri Dahil.
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Benim Şuan Gördüğüme Göre Sitede Admin Eksikliği Var Bu Admin Eksikliğinin Dez Avantajları Şunlar Bazı Adminlerimiz Çok Yoğun Olduğu İçin Direk Cevap Veremiyorlar Sırf Bu Yüzden Şunlar Meydana Çıkıyor Konu Kasma,Mesaj Kasma,Beğeni Kasma,Küfür Edilmeler V.s Bende Bunlara Engel Olmak İçin Bu Başvuruyu Yapıyorum Çok Kısa Olarak Amacım Adalet Getirmek.
DeğerlendiriliyorAdınız: Ozan
Yaşınız: 17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 6 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Forumda ihtiyacı olan herkese gerektiği kadarınca yardım etmeye çalışıyorum. 6 saatlik vaktimin çoğunu bu forumda geçiriyorum ve kendimi geliştirip MemoryHackers üyelerine de bir faydamın olmasını istiyorum. Paylaşmayı seviyorum. Herkesin işine yarayabilecek bilgileri elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.
DeğerlendiriliyorAdınız: Uğur
Yaşınız: 17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : min 3 - 4 max 6 - 7 saat
Neden: Pazar günleri hariç bilgisayar her gün bilgisayar başında 6,7 saat geçiriyorum , bu zamanın 3,4 saat'i sürekli site içerisinde geçiyor , Memoryhackers'a önce hileler için gelip buradaki dostluk ortamını tattıktan sonra siteyi sahiplenmeye başladım ve uzun zamandırda Memoryhackers için yararlı bir üye olmaya çalışıyorum . Sorunu olanların sorunlarını çözmek , siteyi geliştirmek , bazı konularda üyeleri bilinçlerndirmek , ücretsiz oyun vs kampanyalarını paylaşmak öncelikli hedeflerim .
Adınız: Kerem
Yaşınız: 19
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : evet kendi sitem vardı blog yazıyodum.
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 11-12 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: cünkü ben bir yazılım mühendisiyim ve kodlamalar üzerine calısıyorum memoryhackers sitesine yararım ve katkım olacağına inaniyorum bu yüzden yönetici olmak istiyorum.
Adınız: İbrahim (İbo)
Yaşınız: 17 ye az kaldı daha veledim şaka şaka 17 ye gircem ama olgunluk yaşta değil başdadır çaktırman sözelciyim
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : min 3 - 4 max 6 - 7 saat
Neden: Ülkemizdeki insanlara bilişim alanında bir nebze olsun bir şeyler katabilmek ve vakit geçirmek dostluk amaçlı vb.