Depo Editör Alımları Başladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Alımlar Devam Etmektedir Başvuru Yapacak Olan Üyelerin Konuyu İyice İnceleyerek Başvuru Yapmasını Rica Ediyoruz. İyi Forumlar.

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adınız:MeliH
Yaşınız:17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Minimum 2 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: İnsanlara Yardım Etmek İstiyorum. Paylaşmayı Seviyorum.İleride Daha Büyük Yerlere Geleceğine İnanıyorum. Forumu Yönetmek Zor Önceden Forumda Görev Almayan Kişinin Pek Anlayacağını Sanmıyorum.Bundan 2 Sene Önce Forumlarda Görev Yaptım Tecrübeliyim.

Teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
#Hadi bakalım :) Sayın üyeler konu altında başarılar tarzında yorum yapanı direkt banlayacağım. Sadece başvuru yapacak kişiler şablonu doldurup konuya yorum olarak atsın. Başarılar.
Adınız:Kerem
Yaşınız:19
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : evet başka oyun sitelerinde wolftü hilesi kodladım.
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : min: 3-4 max: 9-10
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: çünkü forumu seviyorum insanların görüşlerini almak benim için eğlenceli yeni konu bulup sitede paylaşmak ben forumda konu açmayı insanların kafasındaki soru işaretini çözmeyi seviyorum.
tam olarak 40 konum var umarım yeterlidir.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız:Kerem
Yaşınız:19
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : evet başka oyun sitelerinde wolftü hilesi kodladım.
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : min: 3-4 max: 9-10
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: çünkü forumu seviyorum insanların görüşlerini almak benim için eğlenceli yeni konu bulup sitede paylaşmak ben forumda konu açmayı insanların kafasındaki soru işaretini çözmeyi seviyorum.
tam olarak 40 konum var umarım yeterlidir.

Adınız:MeliH
Yaşınız:17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Minimum 2 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: İnsanlara Yardım Etmek İstiyorum. Paylaşmayı Seviyorum.İleride Daha Büyük Yerlere Geleceğine İnanıyorum. Forumu Yönetmek Zor Önceden Forumda Görev Almayan Kişinin Pek Anlayacağını Sanmıyorum.Bundan 2 Sene Önce Forumlarda Görev Yaptım Tecrübeliyim.

Teşekkürler.

Değerlendiriliyor.

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Adınız:Deniz
Yaşınız:18 diyeyim 1 ay sonra girecem
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet Adminlik yaptım
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :her zaman açık olurum sadece ilteyken aksar günlük 12 saat felan açığım gece bile
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Abi 20. Yazışım ama bu siteye aşığım hayatım iş ve memoryden oluşuyor sen bir işte kendini geliştirmek istersin ya bende memoryde de gelişmek istiyorum ve yararl olmak hoşuma gidiyor site gelişmeli sitede ssdece hile indirenler dışında gerçek kullanıcılsr 200 kişi felanız brnfe bu dite 5000 olabilir ve olmalı

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız:Deniz
Yaşınız:18 diyeyim 1 ay sonra girecem
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet Adminlik yaptım
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :her zaman açık olurum sadece ilteyken aksar günlük 12 saat felan açığım gece bile
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Abi 20. Yazışım ama bu siteye aşığım hayatım iş ve memoryden oluşuyor sen bir işte kendini geliştirmek istersin ya bende memoryde de gelişmek istiyorum ve yararl olmak hoşuma gidiyor site gelişmeli sitede ssdece hile indirenler dışında gerçek kullanıcılsr 200 kişi felanız brnfe bu dite 5000 olabilir ve olmalı

Bu kadar uyarıyla zor :) Ancak değerlendiriliyor.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Adınız:Oğuzhan

Yaşınız:18

Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Hayır

Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :9-10 Saat Okul Günleri Dahil.

Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Benim Şuan Gördüğüme Göre Sitede Admin Eksikliği Var Bu Admin Eksikliğinin Dez Avantajları Şunlar Bazı Adminlerimiz Çok Yoğun Olduğu İçin Direk Cevap Veremiyorlar Sırf Bu Yüzden Şunlar Meydana Çıkıyor Konu Kasma,Mesaj Kasma,Beğeni Kasma,Küfür Edilmeler V.s Bende Bunlara Engel Olmak İçin Bu Başvuruyu Yapıyorum Çok Kısa Olarak Amacım Adalet Getirmek.

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Adınız:Oğuzhan

Yaşınız:18

Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Hayır

Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :9-10 Saat Okul Günleri Dahil.

Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Benim Şuan Gördüğüme Göre Sitede Admin Eksikliği Var Bu Admin Eksikliğinin Dez Avantajları Şunlar Bazı Adminlerimiz Çok Yoğun Olduğu İçin Direk Cevap Veremiyorlar Sırf Bu Yüzden Şunlar Meydana Çıkıyor Konu Kasma,Mesaj Kasma,Beğeni Kasma,Küfür Edilmeler V.s Bende Bunlara Engel Olmak İçin Bu Başvuruyu Yapıyorum Çok Kısa Olarak Amacım Adalet Getirmek.
Değerlendiriliyor

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Adınız: Ozan
Yaşınız: 17
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 6 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Forumda ihtiyacı olan herkese gerektiği kadarınca yardım etmeye çalışıyorum. 6 saatlik vaktimin çoğunu bu forumda geçiriyorum ve kendimi geliştirip MemoryHackers üyelerine de bir faydamın olmasını istiyorum. Paylaşmayı seviyorum. Herkesin işine yarayabilecek bilgileri elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Adınız: Ozan
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 6 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Forumda ihtiyacı olan herkese gerektiği kadarınca yardım etmeye çalışıyorum. 6 saatlik vaktimin çoğunu bu forumda geçiriyorum ve kendimi geliştirip MemoryHackers üyelerine de bir faydamın olmasını istiyorum. Paylaşmayı seviyorum. Herkesin işine yarayabilecek bilgileri elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.
Değerlendiriliyor

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Adınız: Uğur
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : min 3 - 4 max 6 - 7 saat
Neden: Pazar günleri hariç bilgisayar her gün bilgisayar başında 6,7 saat geçiriyorum , bu zamanın 3,4 saat'i sürekli site içerisinde geçiyor , Memoryhackers'a önce hileler için gelip buradaki dostluk ortamını tattıktan sonra siteyi sahiplenmeye başladım ve uzun zamandırda Memoryhackers için yararlı bir üye olmaya çalışıyorum . Sorunu olanların sorunlarını çözmek , siteyi geliştirmek , bazı konularda üyeleri bilinçlerndirmek , ücretsiz oyun vs kampanyalarını paylaşmak öncelikli hedeflerim .

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Adınız: Uğur
Neden: Pazar günleri hariç bilgisayar her gün bilgisayar başında 6,7 saat geçiriyorum , bu zamanın 3,4 saat'i sürekli site içerisinde geçiyor , Memoryhackers'a önce hileler için gelip buradaki dostluk ortamını tattıktan sonra siteyi sahiplenmeye başladım ve uzun zamandırda Memoryhackers için yararlı bir üye olmaya çalışıyorum . Sorunu olanların sorunlarını çözmek , siteyi geliştirmek , bazı konularda üyeleri bilinçlerndirmek , ücretsiz oyun vs kampanyalarını paylaşmak öncelikli hedeflerim .
Değerlendiriliyor

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Güncel alımlar devam etmektedir...

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Adınız: Kerem
Yaşınız: 19
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : evet kendi sitem vardı blog yazıyodum.
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 11-12 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: cünkü ben bir yazılım mühendisiyim ve kodlamalar üzerine calısıyorum memoryhackers sitesine yararım ve katkım olacağına inaniyorum bu yüzden yönetici olmak istiyorum.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız: Kerem
Yaşınız: 19
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : evet kendi sitem vardı blog yazıyodum.
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 11-12 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: cünkü ben bir yazılım mühendisiyim ve kodlamalar üzerine calısıyorum memoryhackers sitesine yararım ve katkım olacağına inaniyorum bu yüzden yönetici olmak istiyorum.

Bu kadar uyarıyla zor ama değerlendiriliyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Alımlar durdurulmuştur.

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Alımlarımız açılmıştır,başvurularınızı bekliyoruz :)

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Adınız: İbrahim (İbo)
Yaşınız: 17 ye az kaldı daha veledim şaka şaka 17 ye gircem ama olgunluk yaşta değil başdadır çaktırman sözelciyim :D
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Evet
Neden: Ülkemizdeki insanlara bilişim alanında bir nebze olsun bir şeyler katabilmek ve vakit geçirmek dostluk amaçlı vb.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Adınız: İbrahim (İbo)
Yaşınız: 17 ye az kaldı daha veledim şaka şaka 17 ye gircem ama olgunluk yaşta değil başdadır çaktırman sözelciyim :D
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : Evet
Neden: Ülkemizdeki insanlara bilişim alanında bir nebze olsun bir şeyler katabilmek ve vakit geçirmek dostluk amaçlı vb.

Değerlendiriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...