Depo Editör Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhaba

123123.png

Editörler vereceğimiz kategorilerde konu paylaşmakla görevlidirler. Herhangi bir ek yetkiye sahip değildirler.
Editörlerin belli bir ciddiyetinin ve sorumluluğunun olması gerekir. Disiplinli bir şekilde görevini yapması yönetici olabilmesini -eğer istiyorsa- kolaylaştırır.

Editör Şartları:
Editör başvurusu yapacak kişinin:
-En az 33 Konu Sayısına Erişmesi
-En az 66 İçerik(Mesaj ve konular dahil) Sayısına Erişmesi
-En Az 17 Yaşında Olması gerekir.
-Herhangi bir forumda yetkili olmamanız gerek.

Şartları sağlıyorsanız lütfen aşağıdaki başvuru şablonunu doldurunuz.
Şartları sağlamayan üyeler başvurduğu takdirde UYARI alacaklardır.

Başvuru Şablonu:
Adınız:
Yaşınız:
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:

Başvuru şablonunu doldurduktan sonra konuya yorum olarak gönderin. Başvurular bu konu üzerinden değerlendirilecektir. Herhangi bir başvuru konusu açıldığı takdirde konunuz silinecek ve başvurunuz reddedilecektir.
Başvuru yaparken tüm içeriklerin incelenmekte ve saçma konu/yorum tespiti halinde konularınız silinip gerekli işlem uygulanmaktadır.
Editör olacak kişilerin iletişim kurabileceği bir mikrofonu olması zorunludur.

Konu sayısı nasıl kontrol edilir?

Profil kısmına giriş yapıyoruz.Ardından “Bul” yazan butona tıklayıp “ ….. tüm konuları bul” seçeneğine basıyoruz.Burada sizin açmış olduğunuz konular gözükmektedir.(Her 1 sayfa 20 konuya tekabül etmektedir.3 sayfa gözüküyorsa 1.sayfada 20 konu 2.sayfada 20 konu olmak üzere kolayca sayabilirsiniz.)

0.png

1.png

Başvurularınızı bekliyoruz. İyi forumlar :)

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adınız: Emre
Yaşınız: 17 4 ay sonra 18
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 7-8
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Daha önceden sitede supporter görevindeydim belirli sebeblerden ötürü bırakmak zorundaydım. Artık işim olmadığı ve rahat dönemlerde olduğum için tekrar editör olmak ve forumda ki insanlara yardımcı olmak istiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Adınız: Serhat
Yaşınız: 18
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Evet yaptım kısa süreli bir burası gibi hile paylaşan bir sitede moderatör olarak görev ayrılmıştım sonra stajım olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 11-12 saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: 4 yılı aşkın bir süredir buradayım ve hem oyunculara yardım hem de bilgi vermek amacıyla başvurumu sağlıyorum oyuncuların günlük zamanda birçok yardıma ihtiyacı olduğunu görüyorum bunları birazda olsa sizin yönetim kadrosuyla çözmek ve birazda olsa yükünüzü hafifletmek.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Adınız: Mirhan
Yaşınız: 22
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4-5
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: bu siteyi seviyorum faydamın dokunmasını istiyorum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Adınız: Tarık
Yaşınız: 22
daha önceden başka forumlarda küçük çaplı olarak yardımcı sıfatında görevlerim oldu
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: ortalama 3-4 saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz ? :
bu forumu yıllarca çok sevdim ve yıllarca çoğu arkadaşa da elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım yeni gelen üyelere ve kayıtlı olan üyelere daha iyi yardımcı olmak istiyorum

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Adınız: Mustafa
Yaşınız: 17
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Evet bir oyuncu formunda görev aldım.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 2-3 saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Uzun süredir sitedeyim ve editörlük rolü yok ikende yardımcı olmak için konular açıyordum. Şimdi forumda daha aktif olmak için başvuru yapıyorum

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Adınız:Arda
Yaşınız:16 (30 Haziranda 17)
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):Evet, sadece uyarı veriyordum
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:10-11 Saat ilgilenebilirim.
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Çünkü MemoryHackers benim için bir çocukluk sitesi küçükken bütün h1leleri burdan alırdım kullanırdım, neden daha iyi yerlere gelmesi için çalışmıyayım.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Adınız:Hasan
Yaşınız:31
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:6-7 Saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:günün belirli bir bölümünü burada geçiriyorum. Foruma ve forumda olanlara neden yardımcı olmayayım ki .Benim için güzel bir deneyim olur

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Adınız: Umut Tatar
Yaşınız: 17
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 8 İla 9 Saat Arası
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Bu Siteyi Seviyorum Ve Memory Hackers Hilelerini Kullanan Arkadaşlara Yardımcı Olacağıma İnanıyorum Ve İnsanlara Yararlı Bilgiler vereceğime inanıyorum iyi forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Adınız: Mert
Yaşınız: 18
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Evet daha önce bir kaç anime paylaşım/öneri forumunda moderatör olmuştum.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 3 Saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Çünkü bu forum başka hiçbir yere benzemiyor. Uzun bir zamandır formu kullanıyordum ve neden diğer insanlara yardımcı olup böyle bir ekipte bulunmayayım. Elimden geleni yapıp daha da iyi yerlere taşımayayım dedim.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Adınız: Borhan Kağan (tam adım)
Yaşınız: 19
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Hiç bir forum sitesinde yöneticilik vb. şeyler yapmadım
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 5-6 saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: bu siteyi çok seviyorum ister hileleri ister ailesi burda herkeze göre bir kategori var ve ben bu forumu güvenli hale getirmek istiyorum

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Başvuru yapan herkese teşekkürler. Değerlendirmeler sonucu 2-3 arkadaşımızla iletişime geçtik kesinleştiği zaman yetkileri verilecek. Yetki alamayan kişiler sonraki başvuruda tekrar şanslarını deneyebilir. Alımlar bir süreliğine tekrar kapılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...