Editör Başvurusu
Adınız: Mert Serhat
Yaşınız: 21
Geçmişte forumlarda görev yaptınız mı?(Evet / Hayır): Forumda olmasa da çeşitli mecralarda liderlik vasfımı göstermiş bulunmaktayım.
Günlük ortalama siteyle ilgilenebileceğiniz süre: 6-7 saat süreyle siteyle ilgilenebilirim.
Neden bu sitede yönetici olmak istiyorsunuz?: Özellikle forum kısmıyla çok fazla ilgileniyorum. Hile olarak herhangi bir isteğim olmadığı için insanlarla bir şeyler paylaşmak, onların paylaştıklarını okumak, ders çıkarmak veya konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı günümün çoğunu bir şeyler öğrenirken forumla paylaşıyorum, haber vermeye bayıldığım için, insanlara anlatıcağım konuyu güzelce aktarmayı sevdiğim ve insanlarla tek tek özenle ilgilendiğim için, editörlüğü istiyorum. Zaten günümün çoğu bilgisayarda geçiyor bazı günler akşam işim oluyor sabah giriyorum, bu sitede herhangi bir işim olmamasına rağmen neredeyse her gün 4 saatim bu sitede geçiyor eğer bu sitede bir sorumluluğum olursa, o zaman en az 6 saatimi ayırırım. Katılabilme hakkını tanıdığınız için teşekkürler, şimdiden herkese başarılar.