Depo Editör/Support Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
SUPPORT BAŞVURUSU
Adınız: Kaan
Yaşınız: 20
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 6-8
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): TR
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: Orta seviye yani B1 diyebilirim.
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Sorunun nereden kaynaklandığını, nelerin sorun çıkartabileceğini biliyorum.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 7 senedir bu forumdayım, az çok bilgim var.

Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Emirhan
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: minimum 4 saat
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: O bölüm için başvurmuyorum fakat 10/6
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Ortama, kendimi abartmayı sevmiyorum.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Yeterli derecede bulunmaktadır.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Editör Başvurusu
Adınız: Mert Serhat
Yaşınız: 21
Geçmişte forumlarda görev yaptınız mı?(Evet / Hayır): Forumda olmasa da çeşitli mecralarda liderlik vasfımı göstermiş bulunmaktayım.
Günlük ortalama siteyle ilgilenebileceğiniz süre: 6-7 saat süreyle siteyle ilgilenebilirim.
Neden bu sitede yönetici olmak istiyorsunuz?: Özellikle forum kısmıyla çok fazla ilgileniyorum. Hile olarak herhangi bir isteğim olmadığı için insanlarla bir şeyler paylaşmak, onların paylaştıklarını okumak, ders çıkarmak veya konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı günümün çoğunu bir şeyler öğrenirken forumla paylaşıyorum, haber vermeye bayıldığım için, insanlara anlatıcağım konuyu güzelce aktarmayı sevdiğim ve insanlarla tek tek özenle ilgilendiğim için, editörlüğü istiyorum. Zaten günümün çoğu bilgisayarda geçiyor bazı günler akşam işim oluyor sabah giriyorum, bu sitede herhangi bir işim olmamasına rağmen neredeyse her gün 4 saatim bu sitede geçiyor eğer bu sitede bir sorumluluğum olursa, o zaman en az 6 saatimi ayırırım. Katılabilme hakkını tanıdığınız için teşekkürler, şimdiden herkese başarılar.

EL
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Technical Support Application
Name: Nel
Have you served on the Forums in the past? (Yes / No): No, I have not served on the Forums in the past
Average Daily Time You Can Take Care of the Site: My availability to maintain the website is typically 2 to 5 hours on weekdays and 3 to 6 hours on weekends.
Which department do you want to apply for? (En/Tr): English
If you are applying for the English department, what is your level of English?: I would rate my level of English proficiency as 8 out of 10
What is your technical knowledge of computers?: I am currently in the process of acquiring knowledge and skills in Node.js.
What is your technical knowledge of using, help and guidance about the forum?: I have technical expertise in using forums and can provide guidance and support to members who encounter issues. Additionally, I am committed to maintaining a clear and spam-free forum by promptly removing any irrelevant or unwanted content.

𝕄𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣 𝕠𝕗 𝕎𝕒𝕥𝕔𝕙
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Your name: Muhammad Ishaq
Your age:22
Have you served on the Forums in the past? (Yes / No): No
Average Time You Can Take Care of the Site per Day: 2/3 hours
Which department do you want to apply for? (En/Tr): En
If you are applying for the English department, what is your level of English?: Intermediate
What is your technical level of computer knowledge?: Good
What is your technical level of knowledge about using, helping and guiding the forum?: Very good

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Editör Başvurusu
Adınız: Ahmet
Yaşınız: 22
Geçmişte forumlarda görev yaptınız mı?(Evet / Hayır): Hayır
Günlük ortalama siteyle ilgilenebileceğiniz süre: 5-6 saat
Neden bu sitede yönetici olmak istiyorsunuz?: Site ücretsiz hileleri sunarak birçok kullanıcıyı çekiyor.Kalabalık forumları severim,genel anlamda sürecin nasıl işlediğine hakimim.Dolayısıyla yönetim ekibine ayak uyduracağımı düşündüğüm için başvurdum.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Emir
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Evet, RinaRP'de Forum ve Oyun Görevliliği kıdemlerinde bulundum.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 8 saat
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: İngilizceye başvurmuyorum ancak ingilizce seviyem c2 düzeyinde
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Çocukluğumdan beri bilgisayar parçalarını sök tak ve araştır döngüsünde öğrendiğim için sorunun ne olduğunu hızlı bi şekilde anlayabiliyorum.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Sitede aktifim, eski bir üyeyim neyin ne olduğunu hangi konunun hangi kategoride açılacağını biliyorum, insanlara elimden geldiğince araştırıp yardım etmeyi seviyorum. Bilgisayar bileşenlerine hakimim bi sorun çıktığında hangi parçanın sıkıntı çıkardığını anlayabiliyorum, ingilizcem güzel ve insanlara forum içerisinde nasıl davranılacağının bilincindeyim.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Name: Alex
Have you served on the forums in the past? (Yes/No): No
Average daily time you can take care of the site: 10 hours a day
For which department do you want to apply? (En/Tr):En
If you are applying to the English department, what is your level of English?: very good and practically my second language
What is your technical knowledge of computers?: I am a full stack programmer. and I pentester for websites
What is your level of technical knowledge on the use, assistance and management of the forum?: I have been here for 3 years now and I know the site perfectly. For a short time of my own free will, I reported the wrong posts so that those who wrote the wrong posts would be reported and punished. I have a lot of experience on forums so I would be a great candidate.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adım: Emir
Yaşım: 23
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Hayır.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:
Sabah 8 / Gece yarisi 3 " yurt dısında yasidigimdan 2 saat geriden geliyorum " TR " gore .
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr):
Tr/En " ikiside olur ".
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: B2
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?:
Düzeyim iyi derecededir. Bir çok teknik sorunumu'da kendim çözümledim. Bilmediğim konuları'da hızlıca araştırıp üyelerimize gerekli sağlam bilgiyi vereceğimden şüpheniz olmasın.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Uzun süredir sitede aktifim hem inceleme hemde insanlara bir çok konuda yardımcı oldum. Bilgi düzeyimde çok iyi olmasa'da iyi derecede bilgimin olmadığı konuyu'da hızlıca araştırıp çözümünü bulacağım ve sorunu olan kişiyi çözüme kavuşturacağımdan eminim. Forum kullanımı ve yardım yönlendirme hakkında bilgi sahibiyim. Sorunsuz şekilde görevimi yapıp insanlara yardım edebilirim. Hileler ve hatalar konusunda da bilgim iyi durumdadır. Support'luk hakkında baya bilgim var ne yapması gerekiyor görevleri neler eğer seçilirsem görevimi düzgünce yapacağımı biliyorum kendime güveniyorum. Forum ile ilgili kuralları'da okudum ve detaylıca inceledim.

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Emir
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 5-8
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): En/Tr farketmez.
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: B2
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 5 yaşımdan beri bilgisayarla haşır neşirim. Bir çok sorundan anlar ve çözebilirim. Eski yeni sistem veya oyun farketmeksizin her hataya bir çözüm getirebilirim (en azından ben öyle düşünüyorum çünkü şu zaman kadar çözemediğim bir sorun olmadı). Bir çok oyunların veya oyunlar için gerekli programların hatalarına hakimim.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 2016dan bu yana üyeyim son 1 yıldır çok aktif olamadım gerek eğitimden dolayı olsun gerek özel hayat olsun bilgisayar ile çok meşgul etmek istemedim kendimi. Ama Teknik Destek olduğum zaman siteyle muhakkak yukarıda belirttiğim saat kadar (istisnai durumlar olmadığı sürece) her gün ilgilenirim. Şu zamana kadar bir adet uyarım olmuştur onun dışında hatalı veya ceza alacak bir konu açmadım ya da post atmadım. Kurallara yönetmeliğe yeterince hakimim.

The Prince
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Your name: Mirko
Your age: 20(Accidentally entered the wrong age years ago.)
Have you served on the Forums in the past? (Yes / No): Yes | Not directly in a forum, but on one of the biggest FiveM servers (in Germany).
Average Time You Can Take Care of the Site per Day: depends on the day but around 2/4hrs
Which department do you want to apply for? (En/Tr): EN
If you are applying for the English department, what is your level of English?: Understanding is good, writing is good, but speaking is not.
What is your technical level of computer knowledge?: Pretty good
What is your technical level of knowledge about using, helping and guiding the forum?: Relatively solid, but I quickly learn where things are that are important.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Birkan
Yaşınız: 23
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4 saat
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 10/8
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 10/6

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Editör Başvurusu
Adınız: Yemliha
Yaşınız: 26
Geçmişte forumlarda görev yaptınız mı?(Evet / Hayır): evet ama çok önceden hatta burdada editör oldumda aktif olamadığım için alınmıştı diye hatırlıyorum
Günlük ortalama siteyle ilgilenebileceğiniz süre: Doğruyu söylemek gerekirse normal zamanlarda 10-12 saat ilgilenirim rahat ama deprem bölgesinde olduğum için daha az olabilir 6-8 saate düşebilir noktalama işareti mevzusu şart ise hiç bilgim yok ama öğrenmeye çalışırım.
Neden bu sitede yönetici olmak istiyorsunuz?: Devamlı bilgisayar başındayım işimde gereği boş zamanlarımı değerlendirip bu güzel foruma katkıda bulunmak isterim

Moderatörün son düzenlenenleri:
If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Tahir
Yaşınız: 22
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 9-12 Saat veya tüm gün de olabilir.
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): Tr
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 2 yıl bilgisayar teknik servisinde çalıştım. Teknik hatalar ne kaynaklı meydana gelir hepsini bilirim. Askerdeyken de yazıcıydım ve bilgisayarları tamir ediyordum.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 2016 dan beri siteye üyeyim. Bugüne kadar hemen hemen bütün sorunları ve çözümlerini bizzat gördüm deneyimledim. Cevap verilmemiş , gördüğüm konulara ve arkadaşlara doğru bir şekilde yardımcı olup yol gösterdim. Elimden geldiği kadar da yardımcı olacağımın garantisini verebilirim.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Ömer Faruk Kalaycıoğlu
Yaşınız: 26
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): Hayır.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 6-7 saat. Akşam 7den sonra.
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:-
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Bilgisayar Programcılığı okuyorum ayrıca 7 senedir Orduda bir bilişim firmasında teknik servis personeli olarak çalışıyorum. Donanım ve yazılım konusunda iyiyim diyebilirim. Windows, MacOS, Linux vb.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Uzun zamandır bu foruma üyeyim ve neyin nasıl işlediğini neyi nerde bulacağımı iyi biliyorum. Çünkü zamanında bunlarla ilgili uyarılar aldım :) tecrübeyle sabit.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Momen
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 6 saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): En
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: B2 İngilizce (Orta)
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 10 yaşımdan beri bilgisayar bilimi hakkında çok şey biliyorum
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Son zamanlarda çok fazla spam görüyorum ve birçoğunu, yanlış dilleri, gönderiyle alakasız yorumları bildirdim ve bundan hiç memnun değilim ve tüm personel o kadar meşgul ki fazlasıyla mutlu olurum sitede yardımcı olmak için. Sitedeki 1 yılımı 2 ayda tamamlayacağım, tek yapmak istediğim bu sitenin daha da büyümesine yardımcı olmak ve sitenin yaklaşık %80'ini biliyorum.

Son düzenleme:
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Editör Başvurusu
Adınız:
Ömer Yavuz
Geçmişte forumlarda görev yaptınız mı?(Evet / Hayır): Evet
Günlük ortalama siteyle ilgilenebileceğiniz süre: 4-5 Saat
Neden bu sitede yönetici olmak istiyorsunuz?: Yıllardan beridir bilindiği üzere forumda inişli çıkışlı bir geçmişe sahibim. birşeylerin ucundan tutmanın zamanı geldiğini düşünüyorum.

Teknik Destek Başvurusu
Adınız:
Ömer Yavuz
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4-5 Saat
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): TR / EN
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: A-
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Profesyonel elektronik tamircisiyim. Yılları aşkın belli bir potansiyel yazılım bilgisine sahibim. Mevcut olarak bir çok proje oluşturmam ile beraber, donanımsal, yazılımsal sorun çözücü olmaya yönelik çalışmaktayım. Donanımsal şekilde kişilere alabilecekleri en yüksek verimlilikte destek sağlayabileceğim. Bilgisayar problemleri hakkında da en yüksek verimlilikte yardımcı olabileceğim. Yazılımsal olarak kendilerine yine aynı şekilde en yüksek verimlilikte (Bu sadece kod ile alakalı değil Programsal şekilde de bahsediyorum) destek vereceğim.
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Forumda zaten mevcut süreler boyunca varım. Forumu avucumun içi gibi biliyorum desem yeridir. İnsanlara yardımcı olup gerekirse discord üzerinden bireysel hatta uzaktan masaüstü bağlantı araçları ile kişilere birebir destek sağlayabilirim.

İki durumdan birisi uygun olabilecektir. Ama editörlüğe istisnaden support olabilirsem daha fazla katkım olabileceğini düşünüyorum. Konu açıp içerikler çıkarmaktansa, kişilerin sorunlarını çözüp onlara destek sağlayabilmek en önemli etkenlerimden birisidir. Herhangi birine kabul edilebilirsem 2018'den buyana olan büyü bozulmuş olacak :) iyi forumlar.

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: kadir
Yaşınız: 25
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4 ile 5 saat
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: orta derece bilgim var
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: iyidir bir çok konuya vakif olmaktayım ve bir çok konuda çözüm odaklı sunmuş olduğum konular var dır

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Elyesa
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır): hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 3,5 saat aralığı
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr):tr
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?:-
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: ismek bilgisayar işletmenliği (operatörlüğü) sertifikam var kullanım ve teknik konulara hakimim
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: 15 senedir forumlarla iç içeyim yönlendirme ve teknik bilgilere hakimim

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Teknik Destek Başvurusu
Adınız: Eren
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4-6
Hangi bölüm için başvurmak istiyorsunuz? (En/Tr): Tr
İngilizce bölümü için başvuruyorsanız, İngilizce seviyeniz nedir?: -
Bilgisayar hakkında teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Orta-Üst Seviye
Forum hakkında kullanım, yardım ve yönlendirme hakkındaki teknik bilgi düzeyiniz nedir?: Genel olarak oyunlarda,oyunlarla ilgili olan discord-teamspeak3 vb. gibi yerlerde sunucularım,sunucularda yetkim oldu ve sürekli insanlar ile iletişim halinde birisiyim.Yardım etme,ilgilenme ve çözüm odaklı birisiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...