daha çıkmadı sanırım ertelediler diye biliyorumpes serisini sevmem 22 çıkınca tabi indirim yaparlar
yıllarca pes oynasam da fifa'nın her anlamda daha iyi olduğu gerçeği var, önceden oyunun daha hızlı akmasından dolayı pes 1v1'de daha keyifliydi ama artık öyle değilPes mi Fifa mı![]()
evet bende öyle bi muhabbet hatırlıyorum, sordum ama daha kimse cevap vermediücretsiz olacak diyorlardı ?
aslında berbat değil ya o kadar da gömmemek lazım, ama zaten fifaya hem mali hemde marka değeri olarak kafa tutmaları çok zordu. bence bu güne kadar iyi bile getirdilerfifa citayi o kadar yukseltti ki sunun uzerine para verilse bir daha oynayacagimi sanmiyorum. gercekten berbat mekanikler.
sanirim 2017'ye kadar fifa'dan cok daha iyilerdi ama iste o ara fifa bir sicrama yapti ve o sicramadan beri reaksiyon gosteremedi pes tarafi. 2022 icin cok iddialilardi ne yaptilar bilmiyorum.aslında berbat değil ya o kadar da gömmemek lazım, ama zaten fifaya hem mali hemde marka değeri olarak kafa tutmaları çok zordu. bence bu güne kadar iyi bile getirdiler![]()
aynen bende 2013'teki yükselişi iyi kullanamadıklarını düşünüyorum. ben artık konami'den ümidimi kestim hocam hiç beklentim yoksanirim 2017'ye kadar fifa'dan cok daha iyilerdi ama iste o ara fifa bir sicrama yapti ve o sicramadan beri reaksiyon gosteremedi pes tarafi. 2022 icin cok iddialilardi ne yaptilar bilmiyorum.