Efsane Kurt Bahamanın Hikayesi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
İşte Bahamanın Hikayesi
Bildiğiniz Gibi 4 Kral Kurt Vardır Aralarındaki En Güçlüsü Bahamadır Bir Gün Bahama Kurt İmparatorluğu Kalesinde Gezerken Garip Birşey Bulur Bir Kolye Çok Güzel Gördüğü İçin Boynuna Takar Bir Anda Kulağı Çınlar Bahama Yere Yığılır Durur Bir Anda Bahama Ayağa Kalkar Sanki O Merhametli Kral Kurttan Geriye Birşey Kalmamış Bir Ölüm Makinası Dönüşmüştü Kuduz Bir Köpek Gibi Ağzından Köpükler Saçıyordu Gördüğü Kurtu Öldürüp Beyinlerini Yemeye Başlamıştı Krallık Kral Kurtun Gazabını Yaşamış Ve Kölesi olmuştur Diğer Kalan 3 Kurt Savaştan Geri Dönmüşlerdir Krallığa Gelince Grdüğü Manzaraya İnanamamışlardı Bütün Binalar Yıkılmış Yerler Kan Ve Beyin Parçaları Kemikler Dolu Ve Saraylardaki İsimleri Silinmiş Büyük Bir Şekilde BAHAMA Yazılmıştı Lusian Gidip Bahamadan Bunun Hesabını Sorcakmışki Laviathan Onu Durdurmuş .

Laviathan:Kardeşim Sakin Ol Bunu O Yapamaz Hatırlamıyormusun İnsanları Merhamei Yüzünden Öldüremediği İçin Yollamıştık Geri 

Lusian:Evet Ama Onun Eski Bahama Olduğunu Sanmıyorum 

Asmon: Dostum O Bunu Yapamaz Ben Buna İnanmıyorum 

Bahama Sarayın Balkonundan Onları Görüp Bağırır 

Bahama:Merhaba Sefil Kardeşlerim Demek Geri Geldiniz 

Lusian:Bahama Bunun Anlamı Nedir 

Bahama:Bunun Anlamı Artık Yönetimin Tamamen Bende Olmasıdır Sizde Ordunun Başında Olabilirsiniz 

Asmon:Bunu Senmi Söylüyorsun İnanamıyorum Kardeşim Sana Noldu Böyle 

Laviathanı Boynundaki Kolye Dikkatini Çeker Ve Keskin Bir Şekilde Bakar 

Laviathan:Kolyeye Bakın Lusian Bu Dili Daha İyi Biliyorsun Çevir Şunu 

Lusian:Yazıyorki Bunu Boynuna Takan İnsan Veya Yaratık Tam Zıttına Dönüşür 

Asmon:Yani O Merhametli Yardımsever Kurt Yerine Acımasız Merhametsiz Ve Bir Ölüm Makinası Geldi Öylemi 

Lusian:Galiba Ama Bunun Geriside Var Baksanıza Kolyeni Birazı Kırık Onu Bulmalıyız 

Laviathan:Bu Kolye Bana Çok Tanıdık Geldi Evet Bu Kolye Lanet Kolyesi Bir Kısmının Sarayda Gizli Bir Yerde Saklı Olduğu Yazıyordu Babamız Okumuştu Bana 

Lusian:Tahttın Altındaki Kutuda 

Asmon Ve Laviathan:Nee 

Lusian:Babam Birgün Lazım Olur Diye Kolyeyi Kırıp Tahtının Altında Bir Kutuya Sakladığını Söylemişti 

Asmon araya Askerler İleri!!!! 

Kral Kurtlar İçeri Girdi Askerler Saraya Dalmıştı Bahama Kardeşlerinin İçeri Girdiğini Hiç Anlamamıştı Direk Taht Odasında Kutunun İçindeki Paraçayı Aldılar Lusian Çevirdi 

Lusian:Gerisi Şöyle Bu Kolyeyi Takan Kişi Ancak Kalan 3 Kral Kurt Yenebilir Ancak Babalarının Mezarındaki 3 Anubis Başlığını Takmaları Gerekmektedir Ve O Yaratık Yok Olacaktır 

Asmon:Onu Öldürmemiz Gerek 

Lusian:Yapıcaz Gidiyoruz 

Başlıkları Takıp Bahamaya Dalmışlar 

Bahama:Hah Sefil Yaratıklar İşiniz Bitti 

3 Kralkurt Çok Feci Darbe Almışlar Lusianın Kellesini Kesecekken Asmon Atılmış Ve Asmon Ölmüş Laviathan Koşmuş Bahamanın Vucudunu Delip Kalbini Sökmüş Ve Onu Öldürmüş Bahama Taşa Dönüşüp Toz Olmuş 

Asmon Adına Bir Anıt Yapılmış Bahamanın Mezarı İse Kayıp Sadece Lusian Ve Laviathan Yerini Biliyor Çünkü O Mezar En Acımasız Ölüm Makinasının Yani BAHAMAYDI Kim Bilir O Mezarında Yatarken Ona Ne Yapacaklardı 

Son...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...