Eğer Korku Filmlerini Sevmiyorsanız Fikriniz Değişebilir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
:yazı:

Korku filmi izlemeyi sevmeyenlerin bile bakış açısını değiştirecek 8 sağlam filmi sizler için listeledim.

:resim::yazı:
1- A Quiet Place (2018)

1.jpg

:not:
Quiet Place, konusu dünya uzaylı bir takım yaratıklar tarafından istila edilmiştir. Bu yaratıklar insanlarla beslenmektedirler yalnız bu yaratıklar kör olduklarından avlarını sadece seslerini duyduklarında bulabilmektedirler.

2-Scream (1996)

2.jpg

Çığlık, Wes Craven'ın yönettiği 1996 ABD yapımı korku filmi. Senaryosunu Kevin Williamson'ın yazdığı filmin dağıtım şirketi Dimension Films'tir.

3- The Shining (1980)

3.png

The Shining, 1980 yapımı Stanley Kubrick'in Stephen King'in aynı adlı romanından uyarladığı filmdir.Yıllar geçmesine rağmen üzerinde konuşulan ve başka filmlerde de konusu işlenen bir başyapıt haline gelmiş bir Film.

4- Pan's Labyrinth (2006)

4.jpg

Korkudan çok farklı hikayelere yer veren Pan's Sizi Film e iyice hapsedecek fantastik ve dram içeren bu film Karakterleri ile bağ kurdurtacak size.

5- Psycho (1960)

5.jpg

Sapık, Alfred Hitchcock tarafından çekilen, senaryosu Joseph Stefano tarafından psikozlu bir katili hakkında yazılan 1960 tarihli korku ve gerilim filmidir.

6- It (2017)

6.jpg

O, Stephen King'in 1986 yılında yayınlanmış aynı isimli romanından uyarlanan, 2017 çıkışlı Amerikan yapımı bir doğaüstü korku filmi.

7- The Orphange (2007)

7.png

Yetimhane 2007 İspanya-Meksika ortak yapımı yapımı korku gerilim filmidir.

8- The Conjuring (2013)

8.jpg

Korku Seansı veya İngilizce adıyla The Conjuring, James Wan'ın yönetmenliğini yaptığı ve Chad Hayes ve Carey Hayes'in yazdığı 2013 Amerikan doğaüstü korku filmi. Film Korku Seansı serisinin ilk filmidir.

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
benım ızledıgım 2 yabancı dızı vardır bı the vampir daries 2 teen wolf :) efsaneler

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hepsi güzel izledim.

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Panın Labirentinde pek korku olayı yok aslında pekde sarmamıstı o film zaten

Zut
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
onlardan 4ünü izledim Pennywise palyançoyu sinemada izledim salonda balon bırakmışlardı millet korkudan salonu terk etmişlerdi GÜZEL GÜNLER :coolstory::coolstory::coolstory:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...