Onaylı Üye
yeteneklerini falanda söylesen daha iyi olur
instagramda butik aç yada aksesuar satan bir mağaza aç işinle ilgilenirsen iyi para kazanırsın sonra işleri büyütürsün.
Oturduğun Yerden Olmak Zorunda Mı Part Time İşlere Gir
Dolaptan veya letgodan eşya satabilirsin
ev düzenleme işi yapabilirsiniz eğer anlıyorsanız
instagramda bir sayfa açtığınızda bu konuyla ilgili insanlar sizden yardım isteyebilir
rica ederim tabiki biraz bilgili olmak gerekiyor bu konudaEvet bahsettiğim gibi 6/13 çalıştığım bir işim var. Bu yüzden fiziken yapabileceğim pek bir şey yok. Ama akşam dinlencemden feda edebileceğim 2 3 saatim var. Yorumun için teşekkür ediyorum fakat bu konunun sadece ben üzerinden yürümesine gerek yok gerçekten bu konuda bilgili tecrübeli arkadaşlar belki evinde hiçbir şey yapmadan duran gençlere örnek olacak tavsiyeler verebilirler.
Post automatically merged:
Acaba eşyalarımı nereye kadar satabilirim bilmiyorumteşekkür ederim yorum için.
Post automatically merged:
Bir evi dekore etmekten bahsediyorsunuz sanırım. Bu konuda pek de yetenekli olduğumu zannetmiyorum. Ayrıca bu hususta bir referans göstermedikçe kim benden neden dekor tavsiyesi istesin ki? Yine de teşekkür ederim yorumun için.
kodlama öğrenip site tasarımı yapabilirsin güzel paralar kazanabilirsin bazı aracı siteler var şirketler ile web tasarımı yapan insanların etkileşimini sağlıyor böylece müşteri de bulabilirsin
haklısın ben mekatronik mühendisi olduğunu okuduğumda yatkınsındır diye düşündüm benim herhangi bir bilgim yok kodlama açısından fakat ufak bir bilgi ile site tasarlama ve kurma yapılabildiğini biliyorum yine de bir düşün derimMekatronik mezunu biri olarak söylemeliyim ki bir kodlama dilini öğrenmenin yeni bir dil öğrenmekten farkı yok. Bildiğim kodlama dillerini aktif çalışma hayatımda kullanıyorum ve kendileri de zaten aktif çalışma hayatı dışında kullanmanın çok zor olduğu diller. Bir dil öğrenip tercümanlık yap gibi olmuş. Yorumun için teşekkür ederim ama kendisi başlı başına büyük bir iş yan iş değil.
fake hesap açarak dayıları dolandırabilirsin acil paraya ihtiyacın varsa
haklısın ben mekatronik mühendisi olduğunu okuduğumda yatkınsındır diye düşündüm benim herhangi bir bilgim yok kodlama açısından fakat ufak bir bilgi ile site tasarlama ve kurma yapılabildiğini biliyorum yine de bir düşün derim
saatlerin cok uygun illa internetten para kazanacan diye bir sey yok daha farklı düşünmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?