Ek iş önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yaşın uygunsa taksicilik onerebilicegim en iyi meslek

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
reis ben lol hesabı boostliyorum 1haftada 1 günlük ekstra param cıkıyor pazar günü çalışmadgımsasayıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
eğer ehliyetin varsa ufak bi motor alıp part time kuryelik yaparak güzel paralar kazanabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
  1. Freelance Çalışma: Yeteneklerinize uygun olarak freelance çalışarak çeşitli projelerde yer alabilirsiniz. Yazarlık, grafik tasarım, çeviri, dijital pazarlama gibi alanlarda freelance işler bulabilirsiniz.
  2. Eğitmenlik veya Koçluk: İyi bildiğiniz bir konuda eğitmenlik veya koçluk yapabilirsiniz. Özel dersler vererek veya online eğitim materyalleri hazırlayarak ek gelir elde edebilirsiniz.
  3. El Sanatları ve El İşi Ürünleri Satışı: Yaratıcı el sanatları yaparak veya el işi ürünler satışı yaparak gelir elde edebilirsiniz. Örneğin, el yapımı takılar, dekoratif eşyalar veya el örgüsü ürünler satabilirsiniz.
  4. Online Satış: E-ticaret platformlarında ürünler satışa çıkararak ek gelir elde edebilirsiniz. Kullanmadığınız eşyaları satmak veya özel üretim ürünler satışı yapmak gibi seçenekler bulunmaktadır.
  5. Evde Yemek Yapma ve Satma: İyi yemek yaptığınıza güveniyorsanız, evde yemek yapıp çevrenizde veya online platformlarda satış yapabilirsiniz.
  6. Dijital Ürünler Satışı: E-kitaplar, dijital resimler, şablonlar gibi dijital ürünler oluşturup online olarak satış yapabilirsiniz.
  7. Blog Yazarlığı ve İçerik Üretimi: İlgi alanlarınıza göre bir blog oluşturarak içerik üretebilir ve reklam, sponsorluk veya affiliate pazarlama ile gelir elde edebilirsiniz.
  8. Fotoğrafçılık: İyi bir fotoğrafçıysanız, fotoğraf çekimi yaparak veya stok fotoğraf sitelerine fotoğraflarınızı satarak ek gelir elde edebilirsiniz.
  9. Evcil Hayvan Bakıcılığı: Evcil hayvan sahiplerinin evcil hayvanlarına bakarak veya yürüyüşe çıkararak para kazanabilirsiniz.
  10. Online Danışmanlık: Alanınızda uzmanlık sağlayarak online danışmanlık yapabilir ve danışmanlık ücreti alabilirsiniz.
Ek iş seçerken, ilgi ve yeteneklerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Aynı zamanda ek iş yaparken, ana işinizi olumsuz yönde etkilemeyecek şekilde zaman yönetimine dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bionluk da intro, outro satabilirsin panzoid den de beleşe yapabilirsin çok fazla kazanç getirmez ama tabi max ayda 500-1000tl

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
freelancer veya shopierde bir ürün bulup araşttırıp piyasa değerini öğrenip satın alıp trde satmak pasif gelir sana sağlayabilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
anket doldurarak para kazanmak gayet mantıklı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
banada ek ıs lazım valla tek ıs yetmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yazılım ve grafik okuma öğrenerek freelance iş yapablirsin

Üye
2 HİZMET YILI
Dostum evde çalış tasarımcı falan ol tabi yeteniğin varsa garsonculukta iyi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer logo tasarımı ve video editi tarzında birşeyler biliyorsan bionlukta türk alıcı bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
terzicilik yapabilirsin çok iyi gerçekten

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
devir internet devri internetten kazanmak lazım parayı

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
instagram hesabı büyüterek ek olarak kazanç sağlayabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
E bay işine girip Lucifer Michaelson gibi trilyoner olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...