yeniden bakToplam bütçe'yi verirsen yardımcı olabilirim
birde istemediğin bi marka var mı ?
bilgisayar 2080ti amd ryzen 7 2700x1600 TL Bütçeye İyi Ekipman Alabilirsin Ama Sana Önerim 400 TL Daha Koy Letgo'da 1050ti 700 TL aradığın tüm markalar yarı fiyatına letgo bilgisayar bölümüne bakmanı öneririm dostum.
En garanti iş sıfır üründür üstadım o yüzden let go falan boş iş. Zaman kaybı1600 TL Bütçeye İyi Ekipman Alabilirsin Ama Sana Önerim 400 TL Daha Koy Letgo'da 1050ti 700 TL aradığın tüm markalar yarı fiyatına letgo bilgisayar bölümüne bakmanı öneririm dostum.
teşekürlerBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- 750 TL
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- 210 TL
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- 750 TL
Mouse Pad olarak SPEED istiyorsan SteelSeries'in her pad'ini deneyebilirsin bence hepsi çok kaliteli kumaş ve gerçekten güzel tasarım olarak da düz olarak'da hangisini beğenirsen.
Toplam - 1710 ( FİYATLARI DÜZE ÇEKTİM WEB SİTELERE GİRİP KONTROL EDEBİLİRSİN LİNK BIRAKTIM HOŞUNA GİDERSE BEĞENMEYİ UNUTMA )
Post automatically merged:
En garanti iş sıfır üründür üstadım o yüzden let go falan boş iş. Zaman kaybı
Hocam Razer kulaklıkarda gecikme söz konusu o yüzden tavsiye etmem
Rica ederim kardeşim eğer alırsan güle güle kullanteşekürler
o yüzden jbl koydumHocam Razer kulaklıkarda gecikme söz konusu o yüzden tavsiye etmem
Post automatically merged:
Rica ederim kardeşim eğer alırsan güle güle kullan
O da bluetootho yüzden jbl koydum
Benim dediğim kulaklık 7.1 ses sistemine ve gürültüyü indirgeme özelliğine sahip Snop kulaklıkları eskide kaldı çocuk ken falan istiyodum o kulaklıkları ta ki Hyprex Cloud II'yi görene kadarKulaklık snopy rn-10 dene ses kalitesi çok iyi mikrofon ses kalitesi çok iyi diyemem ama iyi bizzat kullandığım için garanti servisi değişim dahi yapıyor fiyatı ben 80₺ almıştım indirimden şuan 150-200 arası bir şey
Kullandım hyprex çabuk bozuldu ve garantisi hoşuma gitmedi tamir bile etmediBenim dediğim kulaklık 7.1 ses sistemine ve gürültüyü indirgeme özelliğine sahip Snop kulaklıkları eskide kaldı çocuk ken falan istiyodum o kulaklıkları ta ki Hyprex Cloud II'yi görene kadarSenin de denemeni tavsiye ederim pişman olmayacaksındır eminim.
Bende garantiye gönderdim fakat yenisini gönderdilerKullandım hyprex çabuk bozuldu ve garantisi hoşuma gitmedi tamir bile etmedi
vatandan almıştımBende garantiye gönderdim fakat yenisini gönderdilerölye kolay kolay bozulan bi marka değil senin aldığın yere bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?