Orta bütçeli arkadaşlar için oyun ekipmanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar,bugün sizlere düşük-orta bütçeli (genel olarak orta) oyuncu ekipmanları ve özelliklerinden bahsetmek istiyorum . Varsa sizinde bahsetmek istediğiniz keyifle okurum buyrun yoruma.
İlk olarak size düşük - orta bütçeli 2 tane mause önereceğim ilk olarak önereceğim mause
1-logitech g300s bu mausu yaklaşık 3 yıl kullanıp arkadaşıma hediye ettim ve oda 4 yıl kullandı aşırı uzun bir zaman.ilk olarak mause birazcık küçük.büyük elli arkadaşlar aslan pençesi dediğimiz click atma şekli ile rahatlıkla oyanayabilirler.ben aldığımda 90 tl idi şuan 208 olmuş aşırı şaşırdım daha 4 yada 5 ay öncesinden 150 tl idi.mausumuzun renk ayarları ile istediğimiz renge istediğimiz ayarı atayabiliyruz.mc oynayan arkadaşlar için iyi jitter click yapabilirler.csgo ve pubg gibi oyunlardada güzel şekilde işey yarar.
şimdiki mausumuz ise orta bütçeli benimde çok sevdiğim mause olan
2-steelseries rival 300s. Bu mause cs:go e-sportcularında kullandığı bir mause dir.aşırı derecede severim.şuan indirimde ve 289 tl alacaklar varsa kesinlikle almalarını tavsiye ederim.elleri büyük oyuncular çok rahat kullanabilirler.normal fiyatı 370 ve 400 gibi .sağ el için ayarlanmış bir mause.Çok Renkli Aydınlatma :1 bölgeli, 2 alanlı ışıklandırmayla birçok aydınlatma seçeneklerini ve kişiselleştirme ayarlarınızı yapılandırabileceksiniz. Buda renk sevenlerin hoşuna gidebilir.
**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Şimdi ise klavye önerisi var fiyat performans orta bütçedir.
1-Gamepower Warlock Mekanik Mavi Swıtch Gaming Klavye
Parlak ve göz alıcı RAINBOW aydınlatmasının detaylı özelliklerini keşfedin. Belirli oyunlardaki tuşlarınızı veya yalnızca favori renklerinizi sergilemek için benzersiz bir animasyon seçebilir. Bunun yanı sıra, yalnızca kendi favori animasyonunuzu uygulayabilirsiniz. Switchlerin etrafında düşük ışık sızıntısı olması, yazılı kısımlara daha fazla ışık getirdiğinden; her tuşu daha parlak ve karanlıkta bulunması daha kolay hale getirir.
ben aşırı seviyorum.her tuşa bastığınızdaki o mekanik hissiyatı süper.Rgb sevenlerin bayılacağını düşünüyorum yukarıdaki alıntıda geçen gibi.
********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Bu sefer kulaklık önerisindeyim.Orta bütçeli fiyat performans ama gidip saçma sapan kulaklıklara 700 tl vereceğinize gelin bu kulaklıkları alın onlardan bile bana kalırsa daha kaliteli ve performanslı.küçük bir şey anlatmak istiyorum bi yakınım steelseries arctis3 kullanıyor ve kulaklığın mikrofonu bozuldu daha 3 ay fln oldu . ben okadar zamandır kullanıyorum ve sıkıntı yaşamıyorum pahalı mal diye kazıklanmaya gerek yok.
1-
Gamepower Luna Siyah 7.1 Pro Gaming Kulaklık
bu kulaklığı yaklaşık 7 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı olmadı.3 tane ayarlanabilir renk modu var.bi tanesi geçişli rgb, bi tanesi farkı renklerde geçiş yapan soluk alma sonu ise sadece düz renklerde duran mod.Bu kulaklık cs:go vb. ses kasma oyunları için mükkkeemmmeell. 7.1 özelliğiyle adamın nerde olduğunu çok rahat anlayabiliyorsunuz ve 3d özelliği bu özellik biraz uzun oyüzden başka makaleden okuyabilirsiniz ama 3d özelliğini kısaca anlatayım.adam size ne kadar uzaksa ses ordan ne kadar yakınsa ordan geliyor.fiyatı 268 tl gibi.severek kullanıyorum.Mikrofonu ise aşırı iyi derecede ses kalitesi veriyor rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Şimdiki kulaklık yine aynı marka ama farklı model ve biraz daha pahalı olan
Gamepower Warlord Siyah 7.1 Surround RGB Oyuncu Kulaklık
Bu kulaklıkta diğeri gibi anlatılcak çok özelliği yok ama ses ve mikrofon bi tık daha kaliteli çok işinize yarayabilir luna alacağınıza bi kaç kuruş katıp bunu alabilirsiniz fiyatı 292 - 350 gibidir.
********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Son olarak ise benim kendimin tercih etmediği çünkü mikrofonlu kulaklığım var ama istemesseniz diye buraya bir mikrfon koyuyorum bu 1.299 tl gibi pahalı bu
HyperX QuadCast Profesyonel Oyuncu Mikrofonu
eğer biraz daha paranız varsa
Rode NT-USB USB Condenser Mikrofon
indirimde 2500 tl fiyatı var.buda çok pahalı sadece isteyenler için koydum.

Evet arkadaşlar bugünkü konumuz bu kadardı.Görüşlerinizi yazabilirsiniz zevkle okurum.Eğer yapmamı istediğiniz konu olursa yardımcı olurum.İyi günler :)

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hepsını degıl ama aralarında bı kactanesını alabılrım butceme uygun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
güzel tavsiyeler ama bazıları uçuk kaçmış

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Bende gamepower luna 7.1 alıcaktım tam üstüne geldi bu konu eyvallah

EĞLENMEK
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Emeğin ve tavsiyen için teşekkürler. :)

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
gamepower cok da iyi bir marka değil

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
tavsiyelerin güzel ama bazıları ateş pahası ama yinede düşünüp yazmışsın teşekkürler konu için

Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
güzel seçimler değerlendirilebilir bi göz atıcağım

Sahnenin ortasında şafak vakti çan bir çiçek gibi
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Reis eline emeğine sağlık seçimler güzel tavsiyeler yerinde ama gamepowera güvenemiyorum ya farklı önerilerin de var mı

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Game power bilemiyorum hiç kullanmadım logitect g430 kullanıyorum ama önermem ses kalitesi iyi ancak yetersiz malzeme kaliteside iyi değil.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Güzel kombinasyonlar çıkar. Dikkate alınmalı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gamepower iyi hoş da bozulunca itibat bulamıyosun bana öyle oldu şahsen

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Ekipman arayışında olanlar için gayet güzel bir konu olmuş. Ellerine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tavsiyelerini beyendim

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ben örnek olarak kulaklığımı (Steelseries Artcis 5 RGB 2019) 270 tl ya aldım 2.el illaki sıfır alıcaksınız diye bişey yok arkadaşlar sıfır kalitesiz kulaklığa 200 lira vericeğime 50 lira daha koyar 2.el alırım

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
konudaki çoğu ekipmanı kullanıyorum pişman etmez sağlam konu ellerine sağlık

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Bazı Önerilerin Bütçeye Uygun Fakat Yetersiz Kalıyor Diyebilirim Daha Uygun Kulaklıklar Var Kalite Bakımından da Güzel Kulaklıklar.

Üye
6 HİZMET YILI
Bende gamepower luna 7.1 alıcaktım tam üstüne geldi bu konu eyvallah
kesinlikle öneririm sana aşırı derecede iyi sesi var 10 metreden hatta 20 metreden adamın sesini duyuyosun alınca bana hak vereceksin
Post automatically merged:

Game power bilemiyorum hiç kullanmadım logitect g430 kullanıyorum ama önermem ses kalitesi iyi ancak yetersiz malzeme kaliteside iyi değil.
kankacım gamepower önümüze genelde hep fiyat performans ürünleri getiriyor ve birçoğunu kullandım çokda severim

konudaki çoğu ekipmanı kullanıyorum pişman etmez sağlam konu ellerine sağlık
çok teşekkürler <3

Ekipman arayışında olanlar için gayet güzel bir konu olmuş. Ellerine sağlık
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum sayenizde <3

gamepower iyi hoş da bozulunca itibat bulamıyosun bana öyle oldu şahsen
mesajın için teşekkürler kankacım.gamepower önümüze hep fiyat performans olarak geldiği için genelde,ben birkaç malzemesinide kullandım sıkıntı vermedi bana

Güzel kombinasyonlar çıkar. Dikkate alınmalı
eyw cansın çok modum arttı yaw

Üye
6 HİZMET YILI
gamepowera kullandım bir kere hata aldım bilgisayar cöktü daha azımı sürmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...