Geri geliyor işteBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaparamda ekko oynadım ve şu savaş baya ilgimi çekmişti e skill böyle takip mi ediyor
Hocam karanterin adı Gekko degilmiydiEvet, ekkonun yeri gelince çok güzel yeri gelince seni kötü pozisyonda bırakan bir özelliğidir.
Hocam Lol den bahsetmiş ya arkadaş.Hocam karanterin adı Gekko degilmiydi
normalde öyle olmaması lazım diye biliyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaparamda ekko oynadım ve şu savaş baya ilgimi çekmişti e skill böyle takip mi ediyor
hem iyi hem kötü warwick q suna basılı tutunca olan gibiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaparamda ekko oynadım ve şu savaş baya ilgimi çekmişti e skill böyle takip mi ediyor
Hocam konu lol kategorisinde açılmış doğru söylüyorsunuz benim hatam videoya da bakmamıştım valoranta da yeni karakter Gekko gelince dedim herhalde başlık yanlış yazılmışHocam Lol den bahsetmiş ya arkadaş.
Olur canım ya arada öyle şeyler, benim favori lol karakter konusuna Geralt yazmışlığım var, seninki iyi yine .dHocam konu lol kategorisinde açılmış doğru söylüyorsunuz benim hatam videoya da bakmamıştım valoranta da yeni karakter Gekko gelince dedim herhalde başlık yanlış yazılmış![]()
bence ekonun güzel 1 özeli böyle ışınlanması flaş atmış gibi gidiyorsunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaparamda ekko oynadım ve şu savaş baya ilgimi çekmişti e skill böyle takip mi ediyor