Eklenmesini İstediklerimiz WOLFTÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
1-Dövme Hack
2-OG İsmi Tagı
3-Güçlü Kullanıcı
4-Pençe Hilesi
5-Karakter Setleri
6-Altın,GP Ve Kp Hilesi

Hepsi Olmasada Bazıları Olsa İyi Olur
Biraz Görgüsüz Gibi Oldu :)

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Adamlara emir veriyo bide m k ya beğenmediysen sg bu forumdan yavşak !!

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Onun Yerine Sana Wolfteama 200 TL yatırsınlar . Adamlar ellerinden gelenleri yapıyolar. Onlarda yapmak için ugrasıyolardır .

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Memorysevdası' Alıntı:

Kopyala Yapıştır İyimiş :)

emretmiyorum eklenirse iyi olur diyorum zaten iyiler uğraşıyorlar burda ana bacı sövmene gerek yok

Üye
9 HİZMET YILI
Memorysevdası' Alıntı:
SelSeflyDely' Alıntı:
Reis ben BronzCrusher ban yemiştim bu hesabı açtm :D

lan senmisin knk :D ıp banımı yedin  ben 3 günlük sanndım bide niye ban yedin :D                                                                      Hani konu açmışyım ya İmleç die Virus total yok die

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kolaysa kendin yap (güçlü k. olsa iyi olur orda sana katılıyom ama diğerleri zor biraz)

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
UzayVR' Alıntı:
Memorysevdası' Alıntı:

emretmiyorum eklenirse iyi olur diyorum zaten iyiler uğraşıyorlar burda ana bacı sövmene gerek yok

ben sana ana bacımı sövüyorum kardeş sen git kendine wlp al 60 70 tlye ozaman adamın asabını bozma burda !!

SelSeflyDely' Alıntı:
Memorysevdası' Alıntı:
lan senmisin knk :D ıp banımı yedin  ben 3 günlük sanndım bide niye ban yedin :D                                                                      Hani konu açmışyım ya İmleç die Virus total yok die

:D :D  sınırsızmı

Üye
9 HİZMET YILI
Memorysevdası' Alıntı:
UzayVR' Alıntı:

ben sana ana bacımı sövüyorum kardeş sen git kendine wlp al 60 70 tlye ozaman adamın asabını bozma burda !!

yok 1-2 günlük bende bırak yaw dedim bunu açtm :D Senin PP gibi bişi buldum onu koydum :D

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Altın Kp ve Gp Hack Asla Olamaz Asla ve Asla Kardeşim Bu İşler Kolay Değil Böyle Konu Açmayın Artık PLS

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
SelSeflyDely' Alıntı:
Memorysevdası' Alıntı:

yok 1-2 günlük bende bırak yaw dedim bunu açtm :D Senin PP gibi bişi buldum onu koydum :D

iyimiş benim bu forumdaki ilk hesabım ıp banı yedi siteden çıkışta yapamıydum sonradan ıpmi değiştirdim :D

Üye
9 HİZMET YILI
Sana şöyle diyeyim senin aklına altın,kp,nakit hilesini kim soktuysa yalan içlerinde trojan olarak kodlanmış yalandan dolandan hleler olarak bilinmektedir asla ve asla oyle bir şey bulunmakmaktadır bulunsada paralı satılır

Öbür şeyler içinde şunu soyleylim dövme özelliği gelse iyi olur ama gelse bile onların verdiği güçler kullanılamaz hile oldguu için

Karakter setleride aynı yöntemle güçlerini kullanamayız pençe olsun dövme olsun set olsun hiçbirini kullanamayız

ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar bize kullanmak düşer itiraz etmek veya özellik istemek deil adamlar gecesini gündüzüne gündüzünü gecesine katıyorlar hile kodluyorlar senin istediğin saçma sapan işe güçe yaramayan bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...