Reis ben BronzCrusher ban yemiştim bu hesabı açtmMemorysevdası' Alıntı:Adamlara emir veriyo bide m k ya beğenmediysen sg bu forumdan yavşak !!
SelSeflyDely' Alıntı:Reis ben BronzCrusher ban yemiştim bu hesabı açtmMemorysevdası' Alıntı:Adamlara emir veriyo bide m k ya beğenmediysen sg bu forumdan yavşak !!![]()
Memorysevdası' Alıntı:Adamlara emir veriyo bide m k ya beğenmediysen sg bu forumdan yavşak !!
Memorysevdası' Alıntı:SelSeflyDely' Alıntı:Reis ben BronzCrusher ban yemiştim bu hesabı açtm![]()
lan senmisin knkıp banımı yedin ben 3 günlük sanndım bide niye ban yedin
Hani konu açmışyım ya İmleç die Virus total yok die
UzayVR' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:Adamlara emir veriyo bide m k ya beğenmediysen sg bu forumdan yavşak !!
Kopyala Yapıştır İyimiş
emretmiyorum eklenirse iyi olur diyorum zaten iyiler uğraşıyorlar burda ana bacı sövmene gerek yok
SelSeflyDely' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:lan senmisin knkıp banımı yedin ben 3 günlük sanndım bide niye ban yedin
Hani konu açmışyım ya İmleç die Virus total yok die
Memorysevdası' Alıntı:UzayVR' Alıntı:Kopyala Yapıştır İyimiş
emretmiyorum eklenirse iyi olur diyorum zaten iyiler uğraşıyorlar burda ana bacı sövmene gerek yok
ben sana ana bacımı sövüyorum kardeş sen git kendine wlp al 60 70 tlye ozaman adamın asabını bozma burda !!
![]()
sınırsızmı
SelSeflyDely' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:ben sana ana bacımı sövüyorum kardeş sen git kendine wlp al 60 70 tlye ozaman adamın asabını bozma burda !!
![]()
sınırsızmı
yok 1-2 günlük bende bırak yaw dedim bunu açtmSenin PP gibi bişi buldum onu koydum
![]()
Memorysevdası' Alıntı:SelSeflyDely' Alıntı:yok 1-2 günlük bende bırak yaw dedim bunu açtmSenin PP gibi bişi buldum onu koydum
![]()
iyimiş benim bu forumdaki ilk hesabım ıp banı yedi siteden çıkışta yapamıydum sonradan ıpmi değiştirdim![]()
SelSeflyDely' Alıntı:Memorysevdası' Alıntı:iyimiş benim bu forumdaki ilk hesabım ıp banı yedi siteden çıkışta yapamıydum sonradan ıpmi değiştirdim![]()
Bu arada Onaylı Üye olmuşun Hayırlı olsn![]()