Çözüldü ekran 1 saniyeliğine kapanıp açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
beyler iyi formlar size birşey danışmak istiyorum 3070 ekran kartım var oyun oynarken her zaman değil 1saniyeliğne ekran kapanıp tekrar kaldığı yerden devam ediyor bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba ve şunuda belirtmek istiyorum cok güçlü oyunlar oynamıyorum ekran kartı fanı çalısmıyor bile o ısıya ulasmıyor çünki

Çözüm
Merhaba, öncelikle güç ve HDMI veya DisplayPort kablolarınızı kontrol edin; bunlarda yıpranma veya temas sorunu olabilir. Eğer bu sorunlar yoksa, bu durum ekran kartının fanlarının çalışmamasından dolayı da kaynaklanıyor olarabilir, ekran kartı kontrol programınızdan fanların neden çalışmadığını kontrol edin. Ekran kartı belirli bir sıcaklığa geldiğinde fanların çalıştırılması için bir ayar yapmış olabilirsiniz.
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle güç ve HDMI veya DisplayPort kablolarınızı kontrol edin; bunlarda yıpranma veya temas sorunu olabilir. Eğer bu sorunlar yoksa, bu durum ekran kartının fanlarının çalışmamasından dolayı da kaynaklanıyor olarabilir, ekran kartı kontrol programınızdan fanların neden çalışmadığını kontrol edin. Ekran kartı belirli bir sıcaklığa geldiğinde fanların çalıştırılması için bir ayar yapmış olabilirsiniz.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam sağol sorunumu çözdüm dp kablo monitöre tam temas etmiyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...