Ekran kartı değiştirmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bir laptop'um var inten core i5 3230m 8GB ram harici olarak nvıdıa gt 760m var bunu değiştirme istiyorum acaba linkteki ekran kartı laptobuma uyarmı yada önerisi olan varmı ben pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
7 HİZMET YILI
bu kasa için dostum laptop ekran kartı farklı oluyor ve her laptopun ekran kartı değişmiyor sanırım
bu şekil laptop kartı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ana kartını öğrenmen lazım biosa girip bakarmısın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Laptoplarda GPU yani Ekran kartı entegredir. Direk sök tak değildir. Bu sebepten bu işlem yapılamaz.

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Laptopun mxm slotllu olsaydı mxm ekran kartı takabilirdin ama bu laptopa harici kart takamazsın.

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ayrıca güç tüketimi de 760m ile aynı olması lazım çok sakat iş o.

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sen en iyisi yeni laptop al, ya da varolan laptopla durman gerek. Başka yolu yok.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tavsiyem bir bilgisayarcıya götürüp sorman kardeşim, daha garanti olur.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yani mecbur böyle kullanıcam yeni laptop almak yerine bunu tazelerim diye düşünmüştüm ama dedğim gibi çok anlamadığım için sormak istedim. Fakat şöyle bi sorunda var videolara baktığım zaman çoğu kişi bütün ayarlarını harici ekran kartından nbıdıa üzerinden yapıyor benim ekran kartı denetim masasında 3 sekme gözüküyo yani ekran ayarı performans ayarı falan gözükmüyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ayn çünkü ben bir kez ram almıştım ama yanlışıkla kasayı kırmıştım

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bende istiyorum bendede laptop var xD
Bu forumu bildiğim için neredeyse kimse adam akıllı cevap vermez yorum kasar . Laptop eğer msı değilse ekran kartını laptop üzerinden değiştiremezsin . Laptoplardaki pcı express çıkışı ile ekran kartı bağlamak mümkün fakat güç tüketimi işi bozar yanılmıyorsam ayrıyetten power supply alman lazım bak bunu bir araştır 1 2 saatini ver laptopunun bios unun alacağın ekran kartıyla uyumlu olması lazım . Sana örnek birkaç video atıyorum

ama unutma ekran kartını alsan bile power supply alman lazım pcı express den çıkış ile bağlamak içinde aparat lazım herşey tamam olsa bile ekran kartı bios a uyumlu değilse iş batar bios u kontrol etmen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...