Ekran kartı driver görmeme sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar öncelikle, msi r7 240 ekran kartım var , bilgisayarı bağzen kapatıp açtığımda ekran kartı driverleri sanki yüklenmemiş gibi gözükmüyor dxdiag tan bakıyorum yok yazıyor tüm özelliklere acaba ekran kartındamı bir problem var driverler güncel ve yüklü görmediği zaman geri res atıyorum busefer görüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
Driveri Komple Silip Tekrardan Yüklemenizi Öneriyorum, Yükleme İşlemini Bitirdikten Sonrada
Eğer;
Win Xp-7 Kullanıcısıysanız-
Başlat>Arama>Msconfig>Başlangıç 'dan
Win 8-10 Kullanıcısıysanız- Görev Yöneticisi>Başlangıç 'dan

Ekran Kartı Sürücüsünü Etkinleştirin'ki Her Açılışta Sürücü Açılsın Ve Ekran Kartını Görsün.
Eğer Sorun Hala Çözülmez İse, Sorunun Yazılımsal Değil. Donanımsal Bir Sorun Olduğu Anlaşılır. Veyahut Kurulu Olan Windows Sistemindeki Bir Hatadır.
Saygılarımla, RowitleExMee.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Driveri Komple Silip Tekrardan Yüklemenizi Öneriyorum, Yükleme İşlemini Bitirdikten Sonrada
Eğer;
Win Xp-7 Kullanıcısıysanız-
Başlat>Arama>Msconfig>Başlangıç 'dan
Win 8-10 Kullanıcısıysanız- Görev Yöneticisi>Başlangıç 'dan

Ekran Kartı Sürücüsünü Etkinleştirin'ki Her Açılışta Sürücü Açılsın Ve Ekran Kartını Görsün.
Eğer Sorun Hala Çözülmez İse, Sorunun Yazılımsal Değil. Donanımsal Bir Sorun Olduğu Anlaşılır. Veyahut Kurulu Olan Windows Sistemindeki Bir Hatadır.
Saygılarımla, RowitleExMee.
Sildim bir kere daha yükledim dün de aynı sorun oldu çok nadir yapıyor ama işte huylanıyor insan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...