merhaba elimde eski bi laptop var ekran kartı birleşenlerinde tanımsız gözüküyor ve driver bulucu programlarda gt 630m olarak gözüküyor ama driver yüklenmiyor ve görmüyor tamir olma sansı varmı yoksa ekran kartı yanmış mı ?
DriverPack güzel bir uygulama eğer denemediysen denemeni tavsiye ederim işe yarayacağına eminim.merhaba elimde eski bi laptop var ekran kartı birleşenlerinde tanımsız gözüküyor ve driver bulucu programlarda gt 630m olarak gözüküyor ama driver yüklenmiyor ve görmüyor tamir olma sansı varmı yoksa ekran kartı yanmış mı ?
Şöyle boş yorumlarınızdan nefret ediyorum bir çözümün varrsa yaz yoksa sadece mesaj kasmak için boş yapmayın rica ederim..dostum araştır derim vazgeçme
Dostum nvidia nın uygulamları eski ekran kartlarını görmüyor...Ya manual olarak driveri yüklemen ya da eski nvdia sürümü ile yüklemen lazım fakat oda sürümü güncelleyin diyebilir...merhaba elimde eski bi laptop var ekran kartı birleşenlerinde tanımsız gözüküyor ve driver bulucu programlarda gt 630m olarak gözüküyor ama driver yüklenmiyor ve görmüyor tamir olma sansı varmı yoksa ekran kartı yanmış mı ?
dostum arızalı diyor program denedim diyorsdriver booster denediŞöyle boş yorumlarınızdan nefret ediyorum bir çözümün varrsa yaz yoksa sadece mesaj kasmak için boş yapmayın rica ederim..
İyi Forumlar..
+1Şöyle boş yorumlarınızdan nefret ediyorum bir çözümün varrsa yaz yoksa sadece mesaj kasmak için boş yapmayın rica ederim..
İyi Forumlar..