Onaylı Üye
Anlık yüklenme oyun dışı eylemlerde çoğunlukla işlemciye uygulanır ve bu sayede işlemci fanı hızlanıp yavaşlayabilir fakat ekran kartı öyle değildir, fanlar ekran kartı ısındıkça yavaş ve istikrarlı bir şekilde artar. Yani arkadaşın ekran kartında ne idüğü belirsiz bir sıkıntı olabilir.Hocam dediğiniz olay anlık yüklenmeyle alakalı olabilirmi benim ekran kartı anlık yüklenmelerde fan hızlanıyor çünkü yüklenme düşünce yavaşlıyor
Gerçekleşen işlemlerden dolayı olabilir anlık bir anda yükseliyor vesaireSelamlar, 750 Tİ ekran kartımda fanlar saniyelik olarak hızlanıp eski haline dönüyor. Driverlar güncel yeni temizlendi ve macun sürüldü. Daha önceden de problem vardı. Afterburner ile ayar yapmama rağmen bu çıkışı engelleyemiyorum
Hocam benim kart öyle yaptığı için örnek verdim o kadar iç içe değilim PC bileşenleri ile mesela bende yüksek grafikli oyun oynariken yüklenme esnasında gpu 90 100 olduğunda fanlar hızlı çalışıyor o yüzden öyle söyledim hatamız varsa affolaAnlık yüklenme oyun dışı eylemlerde çoğunlukla işlemciye uygulanır ve bu sayede işlemci fanı hızlanıp yavaşlayabilir fakat ekran kartı öyle değildir, fanlar ekran kartı ısındıkça yavaş ve istikrarlı bir şekilde artar. Yani arkadaşın ekran kartında ne idüğü belirsiz bir sıkıntı olabilir.
Estağfurullah bizim hatamız varsa affola kral.Hocam benim kart öyle yaptığı için örnek verdim o kadar iç içe değilim PC bileşenleri ile mesela bende yüksek grafikli oyun oynariken yüklenme esnasında gpu 90 100 olduğunda fanlar hızlı çalışıyor o yüzden öyle söyledim hatamız varsa affola
Anlık yüklenme oyun dışı eylemlerde çoğunlukla işlemciye uygulanır ve bu sayede işlemci fanı hızlanıp yavaşlayabilir fakat ekran kartı öyle değildir, fanlar ekran kartı ısındıkça yavaş ve istikrarlı bir şekilde artar. Yani arkadaşın ekran kartında ne idüğü belirsiz bir sıkıntı olabilir.
Hocam benim kart öyle yaptığı için örnek verdim o kadar iç içe değilim PC bileşenleri ile mesela bende yüksek grafikli oyun oynariken yüklenme esnasında gpu 90 100 olduğunda fanlar hızlı çalışıyor o yüzden öyle söyledim hatamız varsa affola
Teşekkürler. Performans ile bir sıkıntı yok zaten sadece rahatsız ediyor sesi.hocam bu olay normaldir. hatta şöyle örnek verebilirim pc yi kapatırken aniden fanlar hızlanır ve sonradan yavaşlar
Denedim ama yine de yapıyorçok rahatsız oluyorsan fan hızını çeşitli programlarla kontrol altına alabilirsin.
bilgisayarının modeli ne? monster veya casper ise control centerdan kolayca ayarlayabilirsin.Teşekkürler. Performans ile bir sıkıntı yok zaten sadece rahatsız ediyor sesi.
Post automatically merged:
Denedim ama yine de yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?