Çözüldü Ekran kartı fanının dönmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Beyler rx550 2gb ekran kartım var power a bağlı bir kart değil biliyorsunuz fakat 80 derece olmasına rağmen kart fanı hiç dönmüyor
eskiden dönüyordu bu sorun olmadan önce bilgisayarcıya götürmüştüm yeni işlemci ve soğutucu takmak için, adam fanı takamadı anakartı her şeyi çıkardı ne olduysa ondan sonra
oldu zaten ne yaptıysa gözümün önünde yaptı fakat bozmuş olabilir mi ne yapmam gerek?

Çözüm
Arkadaşlar teşekkürler sorunu çözdüm adam power kablolarını ekran kartının fanlarına sıkıştırmış sıkışmış olduğu içinde dönmüyor
kasıtlı mı yaptı bilmem :D
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler rx550 2gb ekran kartım var power a bağlı bir kart değil biliyorsunuz fakat 80 derece olmasına rağmen kart fanı hiç dönmüyor
eskiden dönüyordu bu sorun olmadan önce bilgisayarcıya götürmüştüm yeni işlemci ve soğutucu takmak için, adam fanı takamadı anakartı her şeyi çıkardı ne olduysa ondan sonra
oldu zaten ne yaptıysa gözümün önünde yaptı fakat bozmuş olabilir mi ne yapmam gerek?
Softwaresi var mı kartın,bozmuş olabilir birde

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Eğer "vurdurma" yöntemi ile dönmeye başlıyorsa, mildeki yağ ve tozlar çamur olmuştur, zaten elinizle de kontrol ettiğinizde, eğer döndürdüğünüzde 1 ila 2 saniye arası kendisi dönmez veya zor dönüyorsa çamur bağlamıştır. Ekran kartı fanını değiştirebilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
leğimlerden birine zarar vemiştir büyük ihtimalle. yakın bir yerse durumu anlat yardımcı olsun

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bozmuş olabilir adam ama dönmüyorsa sakın kullanma bozulur ben bu hatayi yaptım puf oldu

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar teşekkürler sorunu çözdüm adam power kablolarını ekran kartının fanlarına sıkıştırmış sıkışmış olduğu içinde dönmüyor
kasıtlı mı yaptı bilmem :D

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...