Ekran Kartı Güncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar en baştan alayım valorant ve lol oynuyorum, ilk başlarda hiç sıkıntı yok fakat 3. 4. ellerde yani 2-3 saat sonra oyun droplanıyor 20 saniyede bir görüntü gidiyor aslında ne yapıyorsam o esnada onu yapmaya devam ediyor ama ben hiçbişey göremiyorum. işlemcim ya da ekran kartı sıcaklıklarımı kontrol ettim hiç bir sıkıntısı yok. sonra ekran kartı günccellemesi geldi heralde dedim geforge experience i açtım bişeyler güncelledi. galiba ekran kartı nı güncelledi sonra bi anda res attı pc kendi kendine açığında ekte gösterdiğim hatayı verdi 10-20 kere tamam dedikten sonra kapandı daha sonra dersim vardı zooma girdim ondada ekte ikinci verdiğim hatayı verdi onada 10-20 kere tamam dedikten sonra kapandı. şu andada gözle görülür bi yavaşlama var bilgisayarımda. yani bence sistemince yeterince güçlü hatta ortalamanın üstünde daha 1.5 yılda ekran kartı yavaşlatması gelmiş olamaz heralde. virüs olabilir mi bilmiyorum ama bu duruma en yakın konu olarak bunu buldum lütfen yardımcı olun.

EK:
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Önce Nvidia sitesinden yeni driver indir. Sonra Denetim masasında program Ekle / Kaldır kısmına gir. Nvidia ile ilgili herşeyi kaldır. Bilgisayarını kapat aç. Sonra yeni indirdiğin driver ı kur.

Üye
5 HİZMET YILI
eğer başta sıkıntı yoksa ve sonradan oluyorsa işlemci sıcaklığından kaynaklanabilir güç ayarlarından kaynaklanabilir sadece ekran kartında olmaz böyle sorunlar

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam nvdia driverini temziden kurman lazım en temizi format atmaktır bence dosyaları falan bulucaksın siliceksin pcde önemli şeyler yoksa format atıp baştan kurardım ben her şeyi kısacası nvdia ile ilgili olan şeyi sil ve yeni driveri kur eğer aynı sorun devam ederse format atmayı deneyebilirsin ayrıca donanımsal bir sorun olmadığından emin olmak için sıcaklıkları da kontrol et iyi froumlar yanlışım varsa affola ^^

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
update all driver. See if it fixes it. If not then go ahead and reinstall windows. if problem continues replace gpu. you probably have a memory leak hence why its going bad over time.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...