Üye
Amd ekran kartıysa amd uninstaller programı ile sürücüyü silip tekrar yükle. Nvidia ise onun uninstaller programını bilmiyorum ama benzer bir yöntemi uygula
ATI Radeon HD 4650 ekran kartı modelimEkran Kartın ne
Sorun zaten ekran kartını güncellerken oluşuyor. Sırf yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen.ekran kartı güncelleme yapabilirsin
Sorunum ekran kartını güncellerken oluşuyor. Herhangi bir programı açarken değil.dostum alta atıyorum bi göz at çözersin belki
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kaç defa denedim fakat kendi sitesinde kendi linki bulunmuyor ve indiremiyorum.driverini kaldırıp tekrar orjinal sitesinden kurabilirsin yada driver kaldıran programlar var indir kur ekran kartı driver kaldır tekrar yükle modeline göre sitesinden
Denerdim fakat ekran kartına zarar vermekten korktuğumdan ellemek istemiyorum.driver sil yükle veya masa üstü ise ekran kartını cıkart tak
ATI Radeon HD 4650Ekran Kartın ne
Nereden bulabilirim AMD Uninstaller programını?Amd ekran kartıysa amd uninstaller programı ile sürücüyü silip tekrar yükle. Nvidia ise onun uninstaller programını bilmiyorum ama benzer bir yöntemi uygula
Güncellenmesi geleni mi indirmeliyim yoksa Şu ankinin aynısını mı?Sürücü Bozuk durumda web sitesi üzerinden orjinalini indirrsen düzelicektir
Fikrin yok ise yazma kardeşim. Sırf yorum yapmak için yazmayın.fikrim yok
Dediğini kaç defa yaptım fakat her güncellediğimde aynı hatayı aldımtekrar kurulum yap ve yaparken ekran kartını kullanan bir uygulama olmadığından emin ol
ATI Radeon HD 4650ss al at modeli yardımcı olayım kanka
Ayğıt yöneticisinden ekran kartını kaldırıp denesene bir deDediğini kaç defa yaptım fakat her güncellediğimde aynı hatayı aldım
Post automatically merged:
ATI Radeon HD 4650