inşallah allah nasip eder dayıKeşke ekran kartım olsa da ısınsayoutube dan ağır yükte test videolarını izlersen sana referans olabileceğine inanıyorum ve zaten support da cevaplamış bir problem yok ne dediyse birebir aynısı kardeşim
temizlelisin ısıda düşüş yaşarsın2,5 , 3 yıldır bilgisayarı hiçbir şekilde temizlemedim sadece tozları alıyorum o kadar ekran kartım 2060. bf 1 de %80 %85 civarına çıkıyor benim de, macununu yenilemem lazım mı hiçbir fikrim yok bu konuda
Yanmasa bari2,5 , 3 yıldır bilgisayarı hiçbir şekilde temizlemedim sadece tozları alıyorum o kadar ekran kartım 2060. bf 1 de %80 %85 civarına çıkıyor benim de, macununu yenilemem lazım mı hiçbir fikrim yok bu konuda
bi ara %93 e çıktı bilgisayar kapattı kendini farkında bile değildim bilgisayarı açınca en yüksek sıcaklık %93 olarak gözüküyordu (24 saat full valorant oynadım)Yanmasa bari
kabul edilen maksimum sıcaklık 80-85 derece arasındadır. Ekran Kartın yük altındaysa 60-80 derece arası olması gerek. Ama Çok Da Bi Bilgim Yok Ne Yazık KiMerhaba valorant genshin impact gibi oyunları oynarken ekran karım 75 derece en fazla 80 derece oluyor. Ekran kartım asus turbo 1070 8gb. Eğer anormal ise sebepleri ne olabilir (masa üstü)
temizlik şart dayı yoksa yakarsınbi ara %93 e çıktı bilgisayar kapattı kendini farkında bile değildim bilgisayarı açınca en yüksek sıcaklık %93 olarak gözüküyordu (24 saat full valorant oynadım)
70-80 arasıysa normal 80 in üstüne çıkmamasına dikkat etYok çıkmoyor en fazla 70 80 arası oyun oynamayonca düşük 40 50 derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?