Üye
sağol bakıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
teşekkür ederim hemen bakıyorumTavsiyem
Ekran Kartı : Ndivia gtx 1660
Klavye : Rampage markalı klavyeleri öneririm. Bu fiyat bazlarında Gamepower'ın klavyeleri de var ancak Rampage'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum sana direkt bir model söylemem zor kendin araştır beğendiğini al derim.Bir de James Donkey klavyeleri var.
Leptop - Masaüstü : Bu konu hakkında benim düşüncem katılırsınız katılmazsınız. Masaütünü tercih ederim. Gelişime açık olmasından dolayı.
evet gamepower duymuştumMekanik klavye olarak gamepower saber mekanik klavye önerebilirim yahut başka ürünlerine de bakabilirsin. Rampage'in bazı ürünleri uygun fiyatlı oluyor onları da kampanyalı bulursan temin edebilirsin.
evet gamepower duymuştumMekanik klavye olarak gamepower saber mekanik klavye önerebilirim yahut başka ürünlerine de bakabilirsin. Rampage'in bazı ürünleri uygun fiyatlı oluyor onları da kampanyalı bulursan temin edebilirsin.
bloody ilk defa duydum bakıcamen iyi lerden biri nivada zaten klavye ise Bloody B2100 oneririm 350tl arasi ama deyer guzel saglam
bloody ilk defa duydum bakıcamen iyi lerden biri nivada zaten klavye ise Bloody B2100 oneririm 350tl arasi ama deyer guzel saglam
1660 süper bende onu düşünüyordumKnk Bence BunlarBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tamamdır bakkıcam eywbilindik bi marka olmasada k28 mekanik klavye öneririm
118 tl olana baktamamdır bakkıcam eyw
ben onu aldım gayet iyi kullanımı118 tl olana bak
okey 180 tl bakıcam sağol118 tl olana bak
ben onu aldım gayet iyi kullanımı
hmm okey 590 fiyatına bakıyımrx 590 kullanıyorum 75hz monitorde hiç üzmedi beni
tamamdır eywJames Donkey 610s biraz tuzlu ama güzel klavye indirme girince yarıya düşüyor takip edip alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?