Sevgili MemoryHackers üyelerinin değerli paralarının boşa gitmemesi için 2000-2500TL bütçe için klavye önerisiyle geldim.
Yay sesi çınlama tuş basmama kalitesiz teknik servis gibi unsurlardan dolayı GamePower/GameBooster/Monster/Rampage markalarından direkt kaçın diyorum.
Ucuz etin yahnisi olmaz sırf marka diye membran klavyelere 1-2k arasında para vermek kötü markaların mekanik klavyelerini almaktan daha mantıklı olabilir ama ondan da mantıklı olan ise bu üç klavyeyi almaktır.
1-
Artı Yanları
Genel olarak 2000-2500 tl bütçe arasında bu üç klavye arasından bir Tercih yapıcak olsam tercihimi Asus Rog Strix Scope Rx olarak yapardım ve yaptımda.Bilek desteği istiyorsanız bütçenizi 3000-4000 lira arasına çıkarmanız gerekiyor.
Yay sesi çınlama tuş basmama kalitesiz teknik servis gibi unsurlardan dolayı GamePower/GameBooster/Monster/Rampage markalarından direkt kaçın diyorum.
Ucuz etin yahnisi olmaz sırf marka diye membran klavyelere 1-2k arasında para vermek kötü markaların mekanik klavyelerini almaktan daha mantıklı olabilir ama ondan da mantıklı olan ise bu üç klavyeyi almaktır.
1-
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Artı Yanları
- Asus kendi ürettiği switchleri kullanıyor
- 100 milyon basma ömrü
- Kaliteli yazılım ile her tuşa mod atayabilme
- 1 ms tepki süresi
- Suya ve Toza karşı dayanıklı olması
Eksi Yanları
- Bilek desteği deluxe modelinde var bunda yok.
- Ses tekerleği yok.
Giriş Yap
Artı Yanları
- Kaliteli yazılım
- Küçük klavye sevenler için birebir
- Toza karşı dayanıklı
Eksi Yanları
- Tam klavye değil
- İngilizce tuş düzeni var
Giriş Yap
Artı Yönleri
- Kaliteli yazılım ile her tuşa bağımsız renk atama.
- Metal Çerçeve
- White Switch
Eksi Yanları
- Bilek desteği yok
- Ses tekerleği yok
- Suya ve Toza karşı dayanıklı değil
Genel olarak 2000-2500 tl bütçe arasında bu üç klavye arasından bir Tercih yapıcak olsam tercihimi Asus Rog Strix Scope Rx olarak yapardım ve yaptımda.Bilek desteği istiyorsanız bütçenizi 3000-4000 lira arasına çıkarmanız gerekiyor.