Onaylı Üye
Biostar 4 GB rx 560 ekran kartı iyimidir sizce F/P ürünümüdür
şu an ki oyunlara göre biraz düşük ekran kartı bence biraz daha güncel ve iyi olan ekran kartlarına bakBiostar 4 GB rx 560 ekran kartı iyimidir sizce F/P ürünümüdür
fiyatımı aşıyor 1000 tl üstüne çıkamam zaten öğrenciyimşu an ki oyunlara göre biraz düşük ekran kartı bence biraz daha güncel ve iyi olan ekran kartlarına bak
minig yapılmasından korkuyorum bro yoksa sıkıntı değilde bitmiş bi ekran kartı yerine sıfır alırım daha mantıklı geliyor bana2. El bir RX580 almanı yeğlerim bro
sistemimin 3 katı bir fiayata sahip onu alamamrtx 2080 ti
pubg mobile gta5 başka oynamamHangi oyunlari oynayacagina bagli
RX580 2. El 1400'e bulabilirsin ve Eğer ki oynayacağın oyunu söylersen ona göre bir ekran kartıda söyleyebilirim, bazı oyunlar işlemciye yönelik olduğu için (GTA5), (CS:GO)minig yapılmasından korkuyorum bro yoksa sıkıntı değilde bitmiş bi ekran kartı yerine sıfır alırım daha mantıklı geliyor bana
Post automatically merged:
sistemimin 3 katı bir fiayata sahip onu alamam
Sadece o oyunlar icinse yeterlidirpbg mobile gta5 başka oynamam
sistem toplayacağım ryzen 3 1200 rx 560 4gb ekran kartı vengeance lpx 3000 mhz ddr4 bellek yeterli değilmidir 3500 tl yi geçmemek istiyorum zaten öğrenciyimRX580 2. El 1400'e bulabilirsin ve Eğer ki oynayacağın oyunu söylersen ona göre bir ekran kartıda söyleyebilirim, bazı oyunlar işlemciye yönelik olduğu için (GTA5), (CS:GO)
GTA5 oynayacaksan NVIDIA bazpbg mobile gta5 başka oynamam
Ryzen 3 1300x , Rx570 4gb sahibiyim, GTA5'de High'da 80 fps alıyorum, Pubg Lite Ultrada 160 fps , Pubg'de Ortada 70-80 fps alıyorum, sende bu değerlerden 10 fps daha az alırsın o sistemle brosistem toplayacağım ryzen 3 1200 rx 560 4gb ekran kartı vengeance lpx 3000 mhz ddr4 bellek yeterli değilmidir 3500 tl yi geçmemek istiyorum zaten öğrenciyim
Evet evet yeterli.sistem toplayacağım ryzen 3 1200 rx 560 4gb ekran kartı vengeance lpx 3000 mhz ddr4 bellek yeterli değilmidir 3500 tl yi geçmemek istiyorum zaten öğrenciyim
knk gtx 1650 super marka ekran kartını öneririm sana 1800 tl olması lazım çok güçlü bir ekran kartıBiostar 4 GB rx 560 ekran kartı iyimidir sizce F/P ürünümüdür
alma amd nin ekran kartları şu anda çöp nvidia devam edelim alacaksan gtx 1660 alabilirsin ya da rtx 2060 fiyatları karşılaştırıp en uygunu hangisiyse onu alabilirsin ama önce sistem bilgilerini kontrol etmen gerek anakart uyuyormu işlemci uyuyormu bunun içinde sana tavsiyem vatan'a ya da itopya gibi mağazaları ziyaret ederek oradaki yetkililere danışa bilirsin bunun sana faydası olabilir.Biostar 4 GB rx 560 ekran kartı iyimidir sizce F/P ürünümüdür
daha düşükleri de varminig yapılmasından korkuyorum bro yoksa sıkıntı değilde bitmiş bi ekran kartı yerine sıfır alırım daha mantıklı geliyor bana
Post automatically merged:
sistemimin 3 katı bir fiayata sahip onu alamam