Ekran kartı olmayan sistemde Valorant FPS nasıl arttırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka valorant işlemciye dayalı bi oyun işlemcin ne kadar iyise fps değerin o kadar yüksek olur tabiki ama ekran kartında olmalı ki fps boost özelliklerini devreye sokabilesin ama ekran kartın yoksa da oyunu oynayabilirsin ama maximum fps performansını alabiliceğin hakkında şüphelerim var.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hizmetlere giderek SysMain (hızlı getirme )hizmetini kapatarak CPU'nun GHz'sini arttırabiirsin.

Sag alttaki Windows çubugundaki pil simgesine sagtık yapıp güç seçeneklerine basıın ve nihail performansı seçin.

Windows+r yapıp 'temp' ve '%temp%' ve 'prefetch' klasörlerini silebilirsin.

Ayrıca 2x8 ram kullanmak performans artışı sağlayacaktır.

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Windows üzerinden yapılan fps arttırma şeyleri var dostum x box u kapatmak bile baya arttırır denemeleisin kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?
knk oncelikle msconfig ten tüm cpu çekirdeklerini aç sonra ise valorantta grafik ayarlarını alabildiğin kadar aşşagı al ekran kartı olmadığı için grafik kalitesi ile şeyler cpu yu cok fazla yoruyor ve ısıtıyor oyuzden fps kaybı yaşıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sistemin performansını en yükseğe çeker bütün işi işlemciye yüklemelisin youtubeda detaylı videolar bulabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
knk appdata yerinden şuan tam hatırlamazsam da görüntüyü pikselleştirince baya fps artışı yaşıyordum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
C:\Users\pc adın\Desktop\VALORANT\Saved\Config burdan kendi hesabını bulup txt dosyasıdan en alta inip 100 oloan şeyi değiştircen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kankam en iyi fps arttırma sisteminde yapcan değişiklik olur eğer fazla paran yoksa apu birtane işlemci al hayli hayli fazla fps alır oynarsın valo ekran kartı değilde işlemciye dönük bir oyundur en çok işlemci ister

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kankam en iyi fps arttırma sisteminde yapcan değişiklik olur eğer fazla paran yoksa apu birtane işlemci al hayli hayli fazla fps alır oynarsın valo ekran kartı değilde işlemciye dönük bir oyundur en çok işlemci ister
sistem bana ait değil içinde bir şey değiştiremem
Post automatically merged:

C:\Users\pc adın\Desktop\VALORANT\Saved\Config burdan kendi hesabını bulup txt dosyasıdan en alta inip 100 oloan şeyi değiştircen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
mantıksız bu oyunu maaf ediyor

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
ram ı arttır ve işlemciyi sanallaştır grafik ayarlarını da biraz düşük tut fps göz ile görülür bir şekilde artacaktır.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Biostan ram mhzlerini yükselt termak macun temizle biostan fan hızlarını yükselt

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...