Seçkin Üye
knk oncelikle msconfig ten tüm cpu çekirdeklerini aç sonra ise valorantta grafik ayarlarını alabildiğin kadar aşşagı al ekran kartı olmadığı için grafik kalitesi ile şeyler cpu yu cok fazla yoruyor ve ısıtıyor oyuzden fps kaybı yaşıyorsunKullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?
sistem bana ait değil içinde bir şey değiştirememkankam en iyi fps arttırma sisteminde yapcan değişiklik olur eğer fazla paran yoksa apu birtane işlemci al hayli hayli fazla fps alır oynarsın valo ekran kartı değilde işlemciye dönük bir oyundur en çok işlemci ister
mantıksız bu oyunu maaf ediyorC:\Users\pc adın\Desktop\VALORANT\Saved\Config burdan kendi hesabını bulup txt dosyasıdan en alta inip 100 oloan şeyi değiştircenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Biostan ram mhzlerini yükselt termak macun temizle biostan fan hızlarını yükseltKullandığım sistem: Kasa yok, monitör ile bir Lenovo DDR3 sistem, i5 4. nesil işlemci 8 RAM, ekran kartı yok paylaşımlı bellek. Valorant sadece işlemcimden kullanıyor, bu yüzden 40 50 FPS falan alıyorum zorla. Bunu arttırabileceğim önerebileceğiniz yöntemler var mı?
fanı leptop fanı gibi içini kontrol ettim cihaz laptop anakartıyla çok benzerBiostan ram mhzlerini yükselt termak macun temizle biostan fan hızlarını yükselt
apu bir sistem olmasa oyunu bile açmaz açsa çok zorlar evet şu an ki haliyle bile zorluyor fakat oynayabiliyorumEkran kartın olmadan yüksek fps alamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?