Bir bakayım hocam pubg oynuyorsan fps ne kadar alıyorsun ?
milletin yorumlarına aldırış etme ekran kartı alacaksan ilk önce işlemcini söyle anakartını söyle ona göre yardımcı olalım pentinium işlemcinin yanına 2080 gitmez meselaÖncelikle gt 1050 ti kullanıyorum. Yeni bir ekran kartı almak istiyorum ama seçim yapamıyorum sizin önerebileceğiniz ne arkadaşlar oyun için 2.5 k bütçem var
ryzen 3 1200 , ViewSonic VX2458-C-MHD 24 , corsair 600w pubg dota 2 gta 5
Post automatically merged:
2. ele çok girmek istemiyorum ya sıfır benim için daha makul şimdilik
sağlık olsun dostumkaçırmışız
2080 üstüne hala yorum yapabiliyorsunuz ya hayret ediyorum gerçekten al 2080ti keyfine bak kardeşim git oyna pubg lite al 3 set awp karşınızdaki sizin üstünüze scope açtığı zaman aa 3 lwl set mi o? elinde de awp mi var acaba tarzında korkup size itaat edecektir bunun tabi ki de ekran kartı ile uzaktan yakından ilgisi ve alakası yoktur ama ben sizleri bilgilendirmek için burdayım benim bilgilerimi sevmediyseniz Elwind kardeşimiz size yardımcı olur teşekkürler.
Şimdiye Kadar 36 Yorum Yapılmış Benim Onlardan Bir farkım olsun Değil mi ? onlar 5 Saniyede yazar çıkar Ben ise yerli yabancı kaynakları tarayıp senin için en faydalı bilgiyi veririm. Neden ? Çünkü Para kolay Kazanılmıyor Güzel Kardeşim 2500 Lira veripde Canının sıkılmasını istemem.
ÖN Bilgi: 2500 TL Bütçen olduğunu belirtmiştin , 2500 Liraya alabileceğin en iyi Fiyat / Performanslı Sıfır Ekran Kartı Şuan için Gtx 1660ti olarak gözükmekte, Ancak ;
Cevaplar:
1-Ryzen 3 1200 (Fabrika ayarları Değerler ile) İşlemcin için gidipte Gtx 1660 Ti Alırsan +/- %20-25 Darboğaz yaşayacaksın (Bottle Neck) Ne Demek bu diye sorarsan ; İşlemcinin Ekran Kartının Gücüne Yetişemiyor olması ve bunun sonucunda oynadığın oyunlarda 100 Fps alırken birden 30 Fps 'e düşmek tekrar çıkmak gibi Oyuncuları pekde memnun etmeyen durumlar ile karşılaşman olası görünüyor. 2500 Lira veripte Bu kötü tecrübeyi tatmak istemezsin diye düşünüyorum.
2- "corsair 600w" Yazmışsın ancak Detay yok Neyse Şuan için çokda gerekli değil zaten Yeterli bir psu 'ya sahipsin.
3-Bahsettiğin Monitör , Yazımın altına resminide ekleyeceğim , Nvidia G-Sync Destekliyor (Bu özelliği kullanmak istiyor isen Nvidia Ekran kartları seçimlerin doğru bir karar olacaktır.)
4- İşlemcini değiştirdikten sonra bir yorum yapmak daha doğru olur.
İşin Özeti kardeşim, O işlemci ile şuan kullanmış olduğun ekran kartın (1050 Ti) daha Hızlı bir Ekran kartı Alman Mantıklı Bir seçim olmayacaktır. - Ha dersen ki İşlemcimi ( Ryzen 3 1200) 3-5 Ay sonra yenilerim sorun değil , O zaman Gtx 1660 Ti Bütçen için en mantıklı seçim olur.
Monitör G-Sync Desteği:
Ekli dosyayı görüntüle 40076
Bahsi Geçen Darboğaz (Bottleneck) Örneği ( Ryzen 3 1200 ve Gtx 1660 ile )
Hem gündüz vakti hemde Ramazan ayındayız ne İçtin Bu kafayı yaşayacak gerçekten merak ettim. 2500 Lira bütçem var demiş sen ne demişsin![]()
O love atan ellerine kurban olsunlar senin ♥ konu ile alakalı olarak ben 1070 kullanıyorum pubg lite de 120 100 80 70 fps e kadar düşebiliyor işlemcimdemi sıkıntı anlamadım ama şu an ekönömik olarak zaten 5 kuruş yok hayırlısı olsun yapacak fazla da bir şey yok eline yüreğine sağlık kardeşim love için ben sana love anladın senKardeşim ayık olamadım bir an konuya kendimi aşmışım gerçekten çok özür dilerim ama bu sözlerin üstüne like atmazsan kalbimi kırarsın sanırım evin içinde kahkaha falan bastın sesleri odama kadar geldi kendine iyi bak seviliyorsun yorumlarımı takipte kal malum zaman geçmiyor be ♥
eyvallah çok teşekkür ederim bilgiler içinŞimdiye Kadar 36 Yorum Yapılmış Benim Onlardan Bir farkım olsun Değil mi ? onlar 5 Saniyede yazar çıkar Ben ise yerli yabancı kaynakları tarayıp senin için en faydalı bilgiyi veririm. Neden ? Çünkü Para kolay Kazanılmıyor Güzel Kardeşim 2500 Lira veripde Canının sıkılmasını istemem.
ÖN Bilgi: 2500 TL Bütçen olduğunu belirtmiştin , 2500 Liraya alabileceğin en iyi Fiyat / Performanslı Sıfır Ekran Kartı Şuan için Gtx 1660ti olarak gözükmekte, Ancak ;
Cevaplar:
1-Ryzen 3 1200 (Fabrika ayarları Değerler ile) İşlemcin için gidipte Gtx 1660 Ti Alırsan +/- %20-25 Darboğaz yaşayacaksın (Bottle Neck) Ne Demek bu diye sorarsan ; İşlemcinin Ekran Kartının Gücüne Yetişemiyor olması ve bunun sonucunda oynadığın oyunlarda 100 Fps alırken birden 30 Fps 'e düşmek tekrar çıkmak gibi Oyuncuları pekde memnun etmeyen durumlar ile karşılaşman olası görünüyor. 2500 Lira veripte Bu kötü tecrübeyi tatmak istemezsin diye düşünüyorum.
2- "corsair 600w" Yazmışsın ancak Detay yok Neyse Şuan için çokda gerekli değil zaten Yeterli bir psu 'ya sahipsin.
3-Bahsettiğin Monitör , Yazımın altına resminide ekleyeceğim , Nvidia G-Sync Destekliyor (Bu özelliği kullanmak istiyor isen Nvidia Ekran kartları seçimlerin doğru bir karar olacaktır.)
İşin Özeti kardeşim, O işlemci ile şuan kullanmış olduğun ekran kartın (1050 Ti) daha Hızlı bir Ekran kartı Alman Mantıklı Bir seçim olmayacaktır. - Ha dersen ki İşlemcimi ( Ryzen 3 1200) 3-5 Ay sonra yenilerim sorun değil , O zaman Gtx 1660 Ti Bütçen için en mantıklı seçim olur.
Monitör G-Sync Desteği:
Hem gündüz vakti hemde Ramazan ayındayız ne İçtin Bu kafayı yaşayacak gerçekten merak ettim. 2500 Lira bütçem var demiş sen ne demişsin![]()
araştırman için çok teşekkür ederim söylediklerine bakacağımŞimdiye Kadar 36 Yorum Yapılmış Benim Onlardan Bir farkım olsun Değil mi ? onlar 5 Saniyede yazar çıkar Ben ise yerli yabancı kaynakları tarayıp senin için en faydalı bilgiyi veririm. Neden ? Çünkü Para kolay Kazanılmıyor Güzel Kardeşim 2500 Lira veripde Canının sıkılmasını istemem.
Cevaplar:
Monitör G-Sync Desteği: