bütçede sıkıntım yokbütçeni öğrenebilir miyim?
bütçemde sıkıntı yokbütçe söylemen lazım. ( Tabi gerçekten alacaksan. )
RTX 3090 & RX 6900 XTbütçede sıkıntım yok
bütçemde sıkıntı yok
bütçede sıkıntı yok yaBütçe sıkıntım yok diyorsun eğer uçmak istersen RTX 3090Ti ya da AMD Rx 6900xt
ancak daha uygun diyorsan RTX 3060Ti ve AMD Rx 5700xt
say bakalımistiyorsan başka modeller de var sayabiliriz
o zaman 3090Ti ya da Rx 6900 xt Al ikisi şu an piyasanın en iyi oyuncu ekran kartlarıbütçede sıkıntı yok ya
say bakalım
tamamo zaman 3090Ti ya da Rx 6900 xt Al ikisi şu an piyasanın en iyi oyuncu ekran kartları
Nasıl yandı anlatsana genelde hep yalan oluyorda. Ama sana onerim RX serisi alman. Bende rx 580 var
[
knk bana oyun için lazım ama düzgün bişeyler olsunNasıl yandı anlatsana genelde hep yalan oluyorda. Ama sana onerim RX serisi alman. Bende rx 580 var
abartıya kaçmak değilde oyun için yartx 2070 super işini fazlasıyla görür abartıya kaçmanın bi anlamı yok
kardeşim bütçen varsa al direk dediğim ekran kartlarını en iyi FPS'yi onlar veriyor şimdi abartıya kaçmayın diyorlarda yeni nesil oyunlar çıktığı zaman 2080Ti yetecek mi o zaman acaba ayrıca RTX 3090Ti 4K 60FPS oyunları açıyor çok rahat abartı değil yeni nesil gözün kapalı alabartıya kaçmak değilde oyun için ya
3080 e vericeğin parayla ssd ni geliştir daha iyi yada ram alabartıya kaçmak değilde oyun için ya
var bütcem alırımkardeşim bütçen varsa al direk dediğim ekran kartlarını en iyi FPS'yi onlar veriyor şimdi abartıya kaçmayın diyorlarda yeni nesil oyunlar çıktığı zaman 2080Ti yetecek mi o zaman acaba ayrıca RTX 3090Ti 4K 60FPS oyunları açıyor çok rahat abartı değil yeni nesil gözün kapalı al
pcyi toplıcam zaten3080 e vericeğin parayla ssd ni geliştir daha iyi yada ram al