Onaylı Üye
1500 olması lazım ama efso bi kart
maşallah daha çok versın ama merak ettım neymış bu 5 iş ? 1 gun 24 saat yani..ben 5 iste calisiyorumm knkm ben bu parayı biriktirmek icin kendimden gectim simdide guzel guzel harcamak istiyorum
şahsı fıkrım kışın toplaman piyasa durgunlasınca belkı ındırım bulursun net dekral bende şuan 5 yıl önce aldıgım 500 tl ye bir pc var gta 5 i en düşük ayarda 16 fps alıyorpc toplayacağım kışın ama yazınmı toplasam yazınmı karar veremedim
hyr ofis,merkez banka,pazarcı vbmaşallah daha çok versın ama merak ettım neymış bu 5 iş ? 1 gun 24 saat yani..
o zaman dolara bas beklemede kalhyr ofis,merkez banka,pazarcı vb
gızlı bılgı evı arabayı sat
orta fıyatlı ekran kartları
bütçe ınfınıtyMsi 1060 ti Öneririm Knk Ama Bütçene Bağlı Ne Kadar Bütçen Var Ona Göre Bütçen İyiyse 2080 Bile Öneririm
peki önerebileceğin site flan var mı dostummaşallah daha çok versın ama merak ettım neymış bu 5 iş ? 1 gun 24 saat yani..
Post automatically merged:
şahsı fıkrım kışın toplaman piyasa durgunlasınca belkı ındırım bulursun net de![]()
malesef okadar yetkın degılım. en son ssd aldım işte aratıyorum en uygun olanı alıyorum bılındık alısverıs sıtelerındenpeki önerebileceğin site flan var mı dostum
hangısı ısıne yaradı mesela onu merak etım d.verdiginiz bilgiler için saolun çok işime yaradı
cıddımısın bu konudaSakın 1050 ti alma artık yeni nesil oyunlarda güçsüz kalıyor ya 1060 super ya da 1060ti al
rx580 8gb tavsiye ederim almayı düşündüğüm bi kart2080 ti ye gücün yeterse al derim bütçede sıkıntın varsa herhangi bir kartın 4 gb liklerin 256 bit liklerine bak