bence sağlam birine ver mahalle bilgisayarcasına fln değil veya para biriktrip yeni birşey alabilirsinArkadaşlar şöyle bi ekran kartım var saha önce arızalanmıştı tamire verdim kabloda sıkıntı varmış desiler yeni kablo yaptılar neyse 1 yıl oldu o tamirden o kesik kablo o yüzden sorun şu pc ye takıyorum çalıştırıyorum ekran kartı fanı dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor kendim tamir edebilirmiym veya tamiri ne kadar tutar ? Sorunu nedir hiç bilmiyom
Post automatically merged:
Modeli : Amd Radeon r7 240
300tlyi bulabilir diye düşünüyorum belki dahada pahalı olabilirArkadaşlar şöyle bi ekran kartım var saha önce arızalanmıştı tamire verdim kabloda sıkıntı varmış desiler yeni kablo yaptılar neyse 1 yıl oldu o tamirden o kesik kablo o yüzden sorun şu pc ye takıyorum çalıştırıyorum ekran kartı fanı dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor kendim tamir edebilirmiym veya tamiri ne kadar tutar ? Sorunu nedir hiç bilmiyom
Post automatically merged:
Modeli : Amd Radeon r7 240
Sorunun ekran kartından olup olmadığına emin olmak için kasadaki diğer girişe takarak deneyebilirsin, o şekilde de ekrana görüntü gelmiyorsa sorun muhtemelen ekran kartında değildir.Sorun ekran kartından olmayabilir BİOS pilini bi çıkar üfle geri koy arada yapabiliyor sorun, olmadı bunu tamirciye götür sıkıntı yaşatır yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?