Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum sana sölye anlatim nvidia amd den daha çok kitelye sahip olduğu için çoğu firma ona sposonrr ve herhangi bir sorun olunca direk çözmünü rahatça bulabiliyorsun çünkü kullancısı çok ama bu amd de mümkün değil kalite konusunda nvidea çok iyi ama fiyat perforamsn açısından sorarsan cevabım amd seçim senin
rx 570 - 580 nvdiadan da 1660 alacaksın 1050ti falan alırsan yandığın gün dostum haberin olsun 570&580 1050ti havada karada geçiyor + 20 30 fps fazladan veriyor haberiniz olsun ve 1050ti oyunlarda artık fps drop yediriyor bilginiz olsun. önermiyorum 1050ti'yi.
dostum selamlar Nvidia daha performansıdır şuan en iyi serisi olan RTX serisi en pahalı serisidir. Eğer ekran kartı alıcaksan kesinlikle nvidia almalısın. AMD ekran kartında o kadar başarılı değil. AMD RX 580 ne kadarda performanslı olsada çok fazla elektrik harcıyor. Yani RX 580 8GB diye sakın almsuın 8GB sizi yanıltmasın. Nvidia daha kullanıcı dostudur. aynı şekilde bende de şuan RTX 2080 Tİ var ve memnunum...